Δήμος Αθηναίων: Αυτή είναι η «Ψηφιακή Βίβλος»

14:46 - 28/06/2022

Τον «οδικό χάρτη» για την πλήρη μετάβαση της Αθήνας στην ψηφιακή εποχή παρουσίασε την Τρίτη, στον χώρο του Innovathens στην Τεχνόπολη, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μηχανογράφησης του Δήμου (ΔΑΕΜ Α.Ε), Δημήτρης Σταμάτης, παρουσία του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμος Αθηναίων: Παρουσιάστηκε η «Ψηφιακή Βίβλος»

Το σχέδιο «αγγίζει» νευραλγικούς τομείς της ζωής της πόλης

Διαβάστε το στο in.gr

Δήμος Αθηναίων: Παρουσιάστηκε η «Ψηφιακή Βίβλος»

Το σχέδιο «αγγίζει» νευραλγικούς τομείς της ζωής της πόλης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αυτή είναι η «Ψηφιακή Βίβλος» του Δήμου Αθηναίων

Τον «οδικό χάρτη» για την πλήρη μετάβαση της Αθήνας στην ψηφιακή εποχή παρουσίασε σήμερα στον χώρο του Innovathens στην Τεχνόπολη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Μηχανογράφησης του Δήμου (ΔΑΕΜ Α.Ε) Δημήτρης Σταμάτης, παρουσία του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη. Σε μια περίοδο ταχύτατων και σημαντικών κοινωνικών, τεχνολογικών και οικονομικών εξελίξεων η δημοτική αρχή, βάζοντας στο […] Το άρθρο Αυτή είναι η «Ψηφιακή Βίβλος» του Δήμου Αθηναίων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δήμος Αθηναίων: Παρουσιάστηκε η «Ψηφιακή Βίβλος»

Τον «οδικό χάρτη» για την πλήρη μετάβαση της Αθήνας στην ψηφιακή εποχή παρουσίασε σήμερα στον χώρο του Innovathens στην Τεχνόπολη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μηχανογράφησης του Δήμου (ΔΑΕΜ Α.Ε) Δημήτρης Σταμάτης, παρουσία του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη. Σε μια περίοδο ταχύτατων και σημαντικών κοινωνικών, τεχνολογικών και οικονομικών εξελίξεων η δημοτική αρχή, βάζοντας στο επίκεντρο τους ίδιους τους Αθηναίους, κατάρτισε ένα πλήρες σχέδιο ψηφιακής στρατηγικής με ορίζοντα το 2030. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη «Ψηφιακή Βίβλο» που περιλαμβάνει πλέγμα παρεμβάσεων, οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολι

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε τμήμα διώροφου κτιρίου – Ένας εγκλωβισμένος

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν

Γιατί το πετρέλαιο δεν «φοβάται» και τόσο τη σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ

Οι ροζ πύργοι πλάσματος που αποκάλυψε η ηλιακή έκλειψη

Λευκός Οίκος: Το Ιράν μας ενημέρωσε αλλά δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό