«Τα νούμερα»: Το επικό τρέιλερ με τον Αντύπα να τραγουδά σε κηδεία το «Είμαι ανεβασμένος»

05:20 - 29/06/2022

Στιγμές γέλιου μας χαρίζει ήδη από τώρα η ΕΡΤ και αφορούν τα νέα της προγράμματα για τη νέα σεζόν. Έτσι κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες το πρώτο τρέιλερ για «Τα νούμερα» την νέα μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά. Ο τραγουδιστής φιλοδοξεί να παντρέψει τη μουσική, τα απρόοπτα με το γέλιο και αν κρίνουμε από την πρώτη γεύση το καταφέρνει. Έτσι θα δείτε τον Αντύπα σε κηδεία να τραγουδάει το «Είμαι ανεβασμένος» αλλά και σε παραγγελιά πάνω από το φέρετρο το «Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο»! Και όπως μας πληροφορεί η κρατική τηλεόραση στο κείμενο που συνοδεύει το τρέιλερ: “Eίμαι στα χάι μου” σε νεκρώσιμη ακολουθία…! “Θα τα δούμε όλα” στο #NeoProgrammaERT! ????

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας