Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορονοϊού

07:26 - 29/06/2022

Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών σε πολλές χώρες με τους συνεχείς εμβολιασμούς, χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια. Εκτός αν είμαστε τυχεροί και ο ιός τύχει να εξασθενήσει πολύ, ώστε να μην αποτελεί πλέον σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, επισημαίνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών […] Το άρθρο Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορονοϊού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μόσιαλος για κορονοϊό: Χρειαζόμαστε νέα καλύτερα εμβόλια – Προτεραιότητα για 4η δόση στους άνω των 60

Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών με τους συνεχείς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια. Εκτός αν είμαστε τυχεροί και ο ιός τύχει να εξασθενήσει πολύ, ώστε να μην αποτελεί πλέον σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Αυτά επισημαίνει – μεταξύ άλλων – ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος στο LSE, σε ανάρτηση του ... Περισσότερα To άρθρο Μόσιαλος για κορονοϊό: Χρειαζόμαστε νέα καλύτερα εμβόλια – Προτεραιότητα για 4η δόση στους άνω των 60 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηλ. Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Την ανάγκη να υπάρξουν καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα εμβόλια, τα οποία θα εμποδίζουν τη διασπορά του κορωνοϊού, επισημαίνει ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (LSE) και του Κολλεγίου Imperial του Λονδίνου σε ανάρτησή του. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Μόσιαλος για κορονοϊό: Χρειαζόμαστε πλέον νέα καλύτερα εμβόλια

Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών με τους συνεχείς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια.Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών με τους συνεχείς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια.Εκτός αν είμαστε τυχεροί και ο ιός τύχει να εξασθενήσει πολύ, ώστε να μην αποτελεί πλέον σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Αυτά επισημαίνει – μεταξύ άλλων – ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος στο LSE, σε ανάρτηση του στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ηλίας Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε  καλύτερα εμβόλια κατά του κορωναϊού, να αυξηθούν οι άνω των 60 ετών με τέταρτη δόση

Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών σε πολλές χώρες με τους συνεχείς εμβολιασμούς, χρειαζόμαστε πλέον

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών σε πολλές χώρες με τους συνεχείς εμβολιασμούς, χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια ...

Διαβάστε το στο real.gr

Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια

Στην εφαρμοσμένη πολιτική υγείας, δεν μετατίθεται η ευθύνη στους πολίτες, στο πλαίσιο του «δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν οφέλη, αλλά οι πολίτες μπορούν να αποφασίσουν ατομικά τι θα κάνουν με αυτή τη δόση του εμβολίου», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο καθηγητής αναφερόμενος στην τέταρτη δόση The post Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

 Ηλίας Μόσιαλος: «Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορονοϊού» – Ποιες είναι οι προκλήσεις του φθινοπώρου 

Κρίσιμες παρατηρήσεις σε σχέση με την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού κατά της CoViD, κάνει ο Ηλίας Μόσιαλος. The post  Ηλίας Μόσιαλος: «Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορονοϊού» – Ποιες είναι οι προκλήσεις του φθινοπώρου  appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορονοϊού

Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορονοϊούckardampikis Wed, 29/06/2022 - 07:57

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Μόσιαλος για κορονοϊό: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια

Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών σε πολλές χώρες με τους συνεχείς εμβολιασμούς, χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια. Εκτός αν είμαστε τυχεροί και ο ιός τύχει να εξασθενήσει πολύ, ώστε να μην αποτελεί πλέον σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, επισημαίνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια

Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών σε πολλές χώρες με τους συνεχείς εμβολιασμούς, χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια. Εκτός αν είμαστε τυχεροί και ο ιός τύχει να εξασθενήσει πολύ, ώστε να μην αποτελεί πλέον σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, επισημαίνει σε ανάρτηση [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορονοϊού – Τι να γίνει στην Ελλάδα

Με δεδομένη την κόπωση των πολιτών σε πολλές χώρες με τους συνεχείς εμβολιασμούς, χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια. Εκτός αν είμαστε τυχεροί και ο ιός τύχει να εξασθενήσει πολύ, ώστε να μην αποτελεί πλέον σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, επισημαίνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών […] Το άρθρο Μόσιαλος: Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα εμβόλια κατά του κορονοϊού – Τι να γίνει στην Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη