Συγκλόνισαν οι καταθέσεις των γονιών της Τοπαλούδη: «Θέλω να δω στα μάτια τα τέρατα»
14:19 - 13/01/2020
Ράγισαν καρδιές σήμερα από την κατάθεση της μητέρας της Ελένη Τοπαλούδη στη δίκη για τη δολοφονία της. Υποβασταζόμενη η μαυροφορεμένη γυναίκα ξεκίνησε να καταθέτει στο δικαστήριο γυρίζοντας μάλιστα προς τους κατηγορουμένους στους οποίους είπε: «Θέλω να δω στα μάτια τα τέρατα που πήρανε την κόρη μου, αφήστε με θέλω να τους δω». Αστυνομικοί την απομάκρυναν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γονιών της Τοπαλούδη – «Ισόβια, αλλιώς θα τους σκοτώσω εγώ»
Οι εικόνες που διδραματίστηκαν ήταν αποκαλυπτικές του πόνου από το δράμα που ζει η οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας μετά το έγκλημα σε βάρος του παιδιού τους
Διαβάστε το στο tanea.grΣυγκλονιστική κατάθεση για τη δολοφονία Τοπαλούδη : «Το σπίτι είχε παντού αίματα»
Ο άνθρωπος που οι ενέργειες του αποκάλυψαν ταχύτατα τους δράστες αλλά και κρίσιμα στοιχεία του εγκλήματος σε βάρος της Ελένης Τοπαλούδη κατέθεσε στη δίκη
Διαβάστε το στο tanea.grΣυγκλονίζουν οι καταθέσεις των γονιών της Τοπαλούδη – «Ισόβια, αλλιώς θα τους σκοτώσω εγώ»
Tο «κατηγορώ» των γονέων της Ελένης Τοπαλούδη μέσα σε ένα έντονο φορτισμένο κλίμα ακούστηκε το πρωί της Δευτέρας στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Οι εικόνες που διδραματίστηκαν ήταν αποκαλυπτικές του πόνου από το δράμα που ζει η οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας μετά το έγκλημα σε βάρος του παιδιού τους. […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr