Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου

23:54 - 29/06/2022

Εορτολόγιο: Σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουνίου είναι της Σύναξις των Αγίων 12 Αποστόλων, Αγίου Μελίτωνος μάρτυρος Ανατολή: 06.05 Δύση: 20.51 Σελήνη: 1,1 ημέρας Ειδήσεις σήμερα Το άρθρο Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα των επικοινωνιών και συνδέσεών σου για μεγάλο μέρος της ημέρας. Μπορεί να νιώθεις μια αδυναμία συγκέντρωσης, αλλά συνολικά αυτή ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια της Πέμπτης, 30 Ιουνίου

Τι λένε για σήμερα τα άστρα; Δες το ζώδιο σου για να είσαι... έτοιμος.Τι λένε για σήμερα τα άστρα; Δες το ζώδιο σου για να είσαι... έτοιμος.ΚΡΙΟΣ Η αίσθηση της ελευθερίας και της απομάκρυνσής σας από περιορισμούς, δεν σας επιτρέπει να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις. Ίσως, η ανάγκη να αποσυμφορηθείτε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, σας οδηγήσει σε ενέργειες που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Προχωρήστε με αργά βήματα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σαν σήμερα - 30 Ιουνίου

Γεγονότα 1905: Αγγλία και Γαλλία τάσσονται υπέρ της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Αγίων Δώδεκα Αποστόλων: Τι γιορτάζουμε σήμερα 30 Ιουνίου

Οι δώδεκα μαθητές ακολουθούσαν τον Ιησού Χριστό, μάθαιναν από Αυτόν, και εκπαιδεύονταν από Αυτόν. Μετά την Ανάσταση του Ιησού και την ανάληψη, ο Ιησούς έστειλε τους μαθητές έξω (Κατά Ματθαίον 28:18-20, Πράξεις 1:8) να είναι μάρτυρές Του. Το άρθρο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων: Τι γιορτάζουμε σήμερα 30 Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου

Κριός Η επιθυμία για περισσότερη άνεση και ασφάλεια συνεχίζεται σήμερα, ωστόσο μπορεί να υπάρχουν πολλά που απαιτούν τον χρόνο σου. Οι ενέργειες διεγείρουν τώρα την επιθυμία σου να κάνεις περισσότερα και οι ιδέες για να το κάνεις είναι πιο εύκολο να βρεθούν. Μπορείς να εργαστείς αποτελεσματικά ή να αναβιώσεις παλιά έργα που είναι πιθανό να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρωτοσέλιδα για την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους οι εφημερίδες. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουνίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουνίου 30/06/2022 Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου σήμερα και είναι των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων. Γιορτάζουν οι Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Μελίτων, Μελίτωνας, Μελίτος και Μελίτης.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δεν είστε διαθέσιμοι συναισθηματικά αυτό το διάστημα και μάλλον κάποιον έχετε πικράνει με τις αρνήσεις σας. Αυτό όμως δεν θα τον κάνει να σταματήσει τη μόνιμη προσέγγισή του. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μπορεί να είστε μόνοι σας αισθηματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε πιο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πένθιμα Γεγονότα - Ανακοινώσεις για σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Οι πένθιμες ειδήσεις στο patrasevents.gr

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη