Η… σπόντα του Τσιτσιπά για Κύργιο!

17:44 - 30/06/2022

Η… σπόντα του Τσιτσιπά για Κύργιο! 30/06/2022 Εμφανώς ικανοποιημένος που… ξεμπέρδεψε σε 3 σετ, ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του Τζόρνταν Τόμσον και τώρα θα παίξει με έναν πιο ταλαντούχο παίκτη από την Αυστραλία, τον Νικ Κύργιο. Στις δηλώσεις του μετά το ματς μέσα στο court, ο Στέφανος ανέφερε για το σημερινό παιχνίδι: «Εκανα πολύ καλό ματς σήμερα και ο κόσμος με βοήθησε πάρα πολύ. Ηταν πρόκληση το Wimbledon για μένα. Εντελώς διαφορετική ιστορία σε σχέση με πέρυσι το φετινό τουρνουά. Έχω πολύ καλύτερη κίνηση στο γρασίδι φέτος και νιώθω πιο άνετα. Αυτό με κάνει να νιώθω καλά και με τον εαυτό μου και αυτό με οδηγεί». Κα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λάδι, ρίγανη και Κύργιος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να διακρίνεται, επομένως κάθε δήλωσή του σχολιάζεται ποικιλοτρόπως. Λογικό. Ανήκει στην ελίτ του παγκοσμίου τένις. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Wimbledon: Πρόκριση για τον Τσιτσιπά και τώρα Κύργιος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον με 3-0 σετ και θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο του Wimbledon τον Νικ Κύργιο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)