«Μανούλα µου, χαµογελά η καρδιά µου»: Εργαζόμενη μαμά 4 παιδιών αφήνει το απορριματοφόρο και πάει πανεπιστήμιο
09:10 - 01/07/2022
«Μανούλα µου, χαµογελά η καρδιά µου»: Εργαζόμενη μαμά 4 παιδιών αφήνει το απορριματοφόρο και πάει πανεπιστήμιο Συγκινεί μαμά που πέρασε στις Πανελλήνιες παρά το γεγονός ότι κάνει δυο δουλειές και συντηρεί μόνη την οικογένεια και το σπίτι. H Εύη Πρασσά η οποία είναι εργαζόμενη μαμά 4 παιδιών πέτυχε στις Πανελλήνιες 2022 και πέρασε στη Γεωπονική […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Μανούλα µου, χαµογελά η καρδιά µου»: Εργαζόμενη μαμά 4 παιδιών αφήνει το απορριματοφόρο και πάει πανεπιστήμιο
Συγκινεί μαμά που πέρασε στις Πανελλήνιες παρά το γεγονός ότι κάνει δυο δουλειές και συντηρεί μόνη την οικογένεια και το σπίτι. H Εύη Πρασσά η οποία είναι εργαζόμενη μαμά 4 παιδιών πέτυχε στις Πανελλήνιες 2022 και πέρασε στη Γεωπονική Σχολή στο Μεσολόγγι! Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ήταν η καλύτερη επιβράβευση...
The post «Μανούλα µου, χαµογελά η καρδιά µου»: Εργαζόμενη μαμά 4 παιδιών αφήνει το απορριματοφόρο και πάει πανεπιστήμιο appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΑιτωλοακαρνανία- «Μανούλα µου, χαµογελά η καρδιά µου»: εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών πέρασε στο πανεπιστήμιο
Συγκινεί μαμά που πέρασε στις Πανελλήνιες παρά το γεγονός ότι κάνει δυο δουλειές και συντηρεί μόνη την οικογένεια και το σπίτι.
Το άρθρο Αιτωλοακαρνανία- «Μανούλα µου, χαµογελά η καρδιά µου»: εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών πέρασε στο πανεπιστήμιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr