Δολοφονία Τοπαλούδη: Ράγισαν καρδιές στην κατάθεση της μάνας – «Θέλω να δω στα μάτια τα τέρατα»

16:11 - 13/01/2020

«Μου πήραν ό,τι καλύτερο είχα» είπε η κ. Τοπαλούδη, η οποία κατέθεσε υποβασταζόμενη – Πατέρας Ελένης: «Μας έδειξαν μια αποτρόπαια φωτογραφία της. Δεν μπόρεσα να πάω στο νεκροτομείο» Ράγισαν καρδιές σήμερα από την κατάθεση της μητέρας της Ελένη Τοπαλούδη στη δίκη για τη δολοφονία της. Υποβασταζόμενη η μαυροφορεμένη γυναίκα ξεκίνησε να καταθέτει στο δικαστήριο γυρίζοντας ... The post Δολοφονία Τοπαλούδη: Ράγισαν καρδιές στην κατάθεση της μάνας – «Θέλω να δω στα μάτια τα τέρατα» appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Σοκάρει η κατάθεση του λιμενικού-Την πέταξαν στη θάλασσα για να την εξαφανίσουν

Σοκαριστική ήταν η περιγραφή για τα όσα διαδραματίστηκαν τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο του διοικητή του κλιμακίου ειδικών αποστολών…

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα