Πρώην διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής: «Μου πήρε τα πάντα ο Ερντογάν - Είμαι οδηγός ταξί στις ΗΠΑ»

16:34 - 13/01/2020

Το καθεστώς του Ερντογάν δεν έχει στοχοποιήσει ως Γκιουλενιστές μόνο απλούς ανθρώπους αλλά και διάσημους Τούρκους τους οποίους εξόρισε και δήμευσε τις περιουσίες τους αφήνοντάς τους στην κυριολεξία «στη ψάθα». Στην Ουάσινγκτον ζει πλέον ο θρύλος της Γαλατασαράι και της εθνικής Τουρκίας, Χακάν Σουκούρ, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός ταξί και πουλάει βιβλία, έχοντας αλλάξει όλη του την ζωή μετά από τη εξορία που τον οδήγησε η αντίθεσή του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Έχω αρχίσει να δουλεύω. Δεν έχω τίποτα σε κανένα σημείο του κόσμου. Ο Ερντογάν μου πήρε τα πάντα: την ελευθερία μου, την φωνή μου, την δουλειά μου. Το κόμμα του εκμεταλλεύτηκε τη δημοφιλία μου. Η οικογένειά μου υπέφερε και υποφέρει. Κατ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις