Ελβετία: Τα πρώτα «ναι» στον γάμο για όλους στη χώρα
21:12 - 01/07/2022
Τα πρώτα ζευγάρια του ίδιου φύλου είπαν το «ναι» σήμερα στην Ελβετία, η οποία επισήμως υιοθέτησε τον γάμο για όλους με δημοψήφισμα πριν από λιγότερο από έναν χρόνο. Ανάμεσα στις πρώτες νεόνυμφες, η Αλίν, 46 ετών, και η Λορ, 45 ετών, οι οποίες είναι ζευγάρι τα τελευταία 21 χρόνια, είπαν το «ναι» κάτω από τις επιβλητικές οροφές του Μεγάρου Εϋνάρδου στη Γενεύη.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελβετία: Τα πρώτα «ναι» στον γάμο για όλους στη χώρα
Τα πρώτα ζευγάρια του ίδιου φύλου είπαν το "ναι" την Παρασκευή στην Ελβετία, η οποία επισήμως υιοθέτησε τον γάμο για όλους με δημοψήφισμα πριν από λιγότερο από έναν χρόνο.
Διαβάστε το στο ZouglaΕλβετία: Τα πρώτα "ναι" στον γάμο για όλους στη χώρα
Ελβετία: Τα πρώτα "ναι" στον γάμο για όλους στη χώραekomninou
Παρ., 01/07/2022 - 22:15
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΕλβετία: Τα πρώτα “ναι” στον γάμο για ζευγάρια του ίδιου φύλου
Τα πρώτα ζευγάρια του ίδιου φύλου είπαν το "ναι" σήμερα στην Ελβετία, η οποία επισήμως υιοθέτησε τον γάμο για όλους με δημοψήφισμα πριν από λιγότερο από έναν χρόνο.
Ανάμεσα στις πρώτες νεόνυμφες, η Αλίν, 46 ετών, και η Λορ, 45 ετών, οι οποίες είναι ζευγάρι τα τελευταία 21 χρόνια, είπαν το "ναι" κάτω από τις επιβλητικές οροφές του Μεγάρου Εϋνάρδου στη Γενεύη.
Η Αλίν και η Λορ, που έφθασαν με 12 φίλους στο Δημαρχιακό Μέγαρο, κρατούσαν η μια το χέρι της άλλης κατά τη διάρκεια της τελετής και αντάλλαξαν ευχές που συνόδευσαν με τις αναμνήσεις της πολύχρονης σχέσης τους και της αγάπης τους.
"Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι είστε επίσημα παντρεμένες", δήλωσε η Μαρί Μπαρμπέ-Σαπουί, η δήμαρχος τη
Διαβάστε το στο grtimes.gr