Μπαρτζώκα: "Επαγγελματική και όχι συναισθηματική η απόφασή μου"
17:27 - 13/01/2020
Πολλές ατάκες έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου. Μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, το ρόστερ, αλλά και τον στόχο των ερυθρόλευκων στη συνέχεια της σεζόν.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπαρτζώκας: «Η απόφαση να επιστρέψω είναι επαγγελματική και όχι συναισθηματική» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο της Media Day για το ματς με την Άλμπα Βερολίνου (14/1, 21:00), μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση των προέδρων, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο ενίσχυσης.
Διαβάστε το στο Μπαρτζώκας για επιστροφή στον Ολυμπιακό: «Επαγγελματική απόφαση και όχι συναισθηματική» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο της Media Day για το ματς με την Άλμπα Βερολίνου (14/1, 21:00), μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση των προέδρων, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο ενίσχυσης.
Διαβάστε το στο tanea.grΜπαρτζώκας: «Η απόφαση να επιστρέψω είναι επαγγελματική και όχι συναισθηματική» (vid)
Διαβάστε το στο tovimaΜπαρτζώκας: Επαγγελματική η απόφασή μου να επιστρέψω
Ως μία επαγγελματική και όχι… συναισθηματική χαρακτήρισε την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων και να επιστρέψει για δεύτερη θητεία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Δεν έφυγα και με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα με καλύτερο…» θυμήθηκε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague, o άνθρωπος που… Read more »
The post Μπαρτζώκας: Επαγγελματική η απόφασή μου να επιστρέψω appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπαρτζώκας: Επαγγελματική η απόφαση να επιστρέψω
Επαγγελματική και όχι συναισθηματική χαρακτήρισε την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων και να επιστρέψει για δεύτερη θητεία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΜπαρτζώκας: «Επαγγελματική η απόφασή μου να επιστρέψω»
Ως μία επαγγελματική και όχι... συναισθηματική χαρακτήρισε την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων και να επιστρέψει για δεύτερη θητεία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Δεν έφυγα και με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα με [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΜπαρτζώκας: «Επαγγελματική η απόφασή μου να επιστρέψω» (video)
Ως μία επαγγελματική και όχι...
The post Μπαρτζώκας: «Επαγγελματική η απόφασή μου να επιστρέψω» (video) appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.grΜπαρτζώκας: Επαγγελματική η απόφασή μου να επιστρέψω
Ο Γ. Μπαρτζώκας για την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων και να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του ΟλυμπιακούΩς επαγγελματική και όχι... συναισθηματική χαρακτήρισε την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων και να επιστρέψει για δεύτερη θητεία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
«Δεν έφυγα και με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα με καλύτερο...» θυμήθηκε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague, o άνθρωπος που οδήγησε στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου τους «ερυθρόλευκους» το 2013 στο Λονδίνο. Στη media day του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα (14/1, 21:00) με την Άλμπα Βερολίνου, στο ΣΕΦ, ο
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜπαρτζώκας: «Η απόφαση να επιστρέψω είναι επαγγελματική και όχι συναισθηματική» (vid)
Διαβάστε το στο to10.gr