Σαν Σήμερα Κυριακή 03/07

09:00 - 03/07/2022

ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1866 Η Πρωσία γίνεται ηγέτιδα δύναμη του γερμανικού έθνους, νικώντας την Αυστρία στη μάχη του Κένινγκραντς. 1884 Εγκαινιάζεται ατύπως στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ο δείκτης Dow Jones. Πήρε το όνομά του από δύο δημοσιογράφους που τον δημιούργησαν, τον Τσαρλς Ντόου και τον Έντουαρντ Τζόουνς. Οι δύο δημοσιογράφοι τον δημοσίευαν κάθε μέρα σε ένα […] The post Σαν Σήμερα Κυριακή 03/07 appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαν σήμερα 4 Ιουλίου 2022

Όσα έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. 362 π.Χ: Ο Επαμεινώνδας νικά στη Μαντίνεια τους Σπαρτιάτες και τους Αθηναίους, χρησιμοποιώντας τον σχηματισμό της λοξής φάλαγγας. Τραυματίζεται όμως θανάσιμα. 414: Η Πουλχερία ανακηρύσσεται αυγούστα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 1054: Φθάνει στη Γη το φως από την έκρηξη υπερκαινοφανούς αστέρα στον αστερισμό του Ταύρου, που παραμένει ορατή για μήνες ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα υπολείμματα της έκρηξης σχηματίζουν το Νεφέλωμα του Καρκίνου. 1187: Ο Σαλαντίν συντρίβει τους σταυροφόρους του Γκι των Λουζινιάν. 1456: Ξεκινά η πολιορκία του Βελιγραδίου από τους Οθωμανούς. 1776:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σαν σήμερα - 4 Ιουλίου

Γεγονότα

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Δημήτρης Παπανώτας: «Βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη» λέει για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Το γουρούνι του Χίτλερ» – Το ακραίο παρατσούκλι που χρησιμοποιούν συνεργάτες του Μπάιντεν για τον Τραμπ

Στέφανος Κασσελάκης: Σκληρή κριτική από μέλη του εκτελεστικού γραφείου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: «Τους είπα να παραιτηθώ, μου είπαν όχι, λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

Στο νοσοκομείο ο γνωστός tiktoker Chris ASMR

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: Είναι απογοήτευση το παιδί, τέλος, ψήφο από εμένα δεν παίρνει