Μαρτίνς: «Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί σε σχέση με πέρσι»
11:38 - 03/07/2022
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Αυστρία για όλα όσα έγιναν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Θέλω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε έναν μίνι απολογισμό. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών και υποστήριξε ότι έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη βελτίωση των ερυθρολεύκων στο ανταγωνιστικό κομμάτι. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Ποια είναι τα συμπεράσματά σας από την εφετινή προετοιμασία; Τι περιμένετε από ... Περισσότερα
To άρθρο Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Θέλω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρτίνς: «Πιο ανταγωνιστικοί μέσα από την επίθεση»
Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Πέδρο Μαρτίνς, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρτίνς: Θέλω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο επιθετικοί σε σχέση με πέρσι
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Αυστρία για όλα όσα έγιναν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και για τους στόχους που έχει θέσει
Διαβάστε το στο Μαρτίνς: Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί σε σχέση με πέρσι
Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Πέδρο Μαρτίνς, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων», δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στον συγκεκριμένο τομέα.
Διαβάστε το στο matrix24.gr