Μαρτίνς: «Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί σε σχέση με πέρσι»

11:38 - 03/07/2022

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Αυστρία για όλα όσα έγιναν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Θέλω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε έναν μίνι απολογισμό. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών και υποστήριξε ότι έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη βελτίωση των ερυθρολεύκων στο ανταγωνιστικό κομμάτι. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Ποια είναι τα συμπεράσματά σας από την εφετινή προετοιμασία; Τι περιμένετε από ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Θέλω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρτίνς: «Πιο ανταγωνιστικοί μέσα από την επίθεση»

Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Πέδρο Μαρτίνς, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος...

Διαβάστε το στο Zougla

Μαρτίνς: Θέλω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο επιθετικοί σε σχέση με πέρσι

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Αυστρία για όλα όσα έγιναν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και για τους στόχους που έχει θέσει

Διαβάστε το στο

Μαρτίνς: Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί σε σχέση με πέρσι

Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Πέδρο Μαρτίνς, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων», δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στον συγκεκριμένο τομέα.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ