Γιάννης Λιγνάδης: «O αδελφός μου είναι αθώος, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες»
12:52 - 03/07/2022
Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό. Στην συνέντευξή του ο Γιάννης Λιγνάδης ήταν κατηγορηματικός σχετικά με την αθωότητα του αδερφού του, Δημήτρη Λιγνάδη. Δημοσιογράφος: «Πώς σχολιάζετε την πρόταση του εισαγγελέα που δήλωσε την ενοχή για τους 3 βιασμούς ανηλίκων και την απαλλαγή […]
Το άρθρο Γιάννης Λιγνάδης: «O αδελφός μου είναι αθώος, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Λιγνάδης: «Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες»
Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη υπερασπίστηκε την αθωότητά του σκηνοθέτη και ηθοποιού για βιασμούς
Διαβάστε το στο news.gr“Σπάει” την σιωπή του ο Γιάννης Λιγνάδης: «O αδελφός μου είναι αθώος, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες»
Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό. Στην συνέντευξή του ο Γιάννης Λιγνάδης ήταν κατηγορηματικός σχετικά με την αθωότητα του αδερφού του, Δημήτρη Λιγνάδη. Δημοσιογράφος: «Πώς σχολιάζετε την πρόταση του εισαγγελέα που δήλωσε την ενοχή για τους 3 βιασμούς ανηλίκων και την […]
Διαβάστε το στο irafina.gr