Μιχαηλίδου για Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Με τα τραγούδια του έχω ερωτευτεί και έχω δεχτεί αφιερώσεις από αγόρια»

13:06 - 03/07/2022

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, φανατική θαυμάστρια και χρόνια φίλη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, βρέθηκε καλεσμένη στο «Chart Show» προκειμένου να τιμήσει τον δημοφιλή καλλιτέχνη.Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, φανατική θαυμάστρια και χρόνια φίλη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, βρέθηκε καλεσμένη στο «Chart Show» προκειμένου να τιμήσει τον δημοφιλή καλλιτέχνη.Η Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή. Τον χαρακτήρισε μοναδικό καλλιτέχνη, με ιδιαίτερες ευαισθησίες και με διακριτική προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη στήριξης ενώ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας