Αυτοψία σε μνημεία των Δυτικών Κυκλάδων και προγραμματισμός νέων έργων

14:30 - 03/07/2022

Αυτοψία σε μνημεία, όπου εκτελούνται ή σχεδιάζονται έργα αποκατάστασης και ανάδειξης, αλλά και συναντήσεις για τον προγραμματισμό νέων έργων από ευρωπαϊκά κονδύλια, περιελάμβανε η επίσκεψη της Υπουργού Λίνας Μενδώνη, στη Μήλο, στην Κίμωλο και στη Σίφνο. Τελευταίος σταθμός της τριήμερης περιοδείας της στις Δυτικές Κυκλάδες είναι η Σέριφος.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μενδώνη: Αυτοψία σε μνημεία των Δυτικών Κυκλάδων και προγραμματισμός νέων έργων

Αυτοψία σε μνημεία όπου εκτελούνται ή σχεδιάζονται έργα αποκατάστασης και ανάδειξης, αλλά και συναντήσεις για τον προγραμματισμό νέων έργων από ευρωπαϊκά κονδύλια, περιελάμβανε η επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη, στη Μήλο, την Κίμωλο και τη Σίφνο. Τελευταίος σταθμός της τριήμερης περιοδείας της στις Δυτικές Κυκλάδες είναι η Σέριφος. Όπως ενημερώνει ανακοίνωση του […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μενδώνη: Αυτοψία σε μνημεία των Δυτ. Κυκλάδων και προγραμματισμό νέων έργων

​Αυτοψία σε μνημεία, όπου εκτελούνται ή σχεδιάζονται έργα αποκατάστασης και ανάδειξης, αλλά και συναντήσεις για τον προγραμματισμό νέων έργων από ευρωπαϊκά κονδύλια, περιελάμβανε η επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, στη Μήλο, στην Κίμωλο και στη Σίφνο. Τελευταίος σταθμός της τριήμερης περιοδείας της στις Δυτικές Κυκλάδες είναι η Σέριφος. Το άρθρο Μενδώνη: Αυτοψία σε μνημεία των Δυτ. Κυκλάδων και προγραμματισμό νέων έργων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αυτοψία της Λίνας Μενδώνη σε μνημεία των Δυτικών Κυκλάδων και προγραμματισμός νέων έργων

Κατά την επίσκεψή της στην Κίμωλο, η κ. Μενδώνη πραγματοποίησε αυτοψία στο Κάστρο. Ζήτησε από τα στελέχη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων να προχωρήσουν σε μελέτη αποκατάστασης του τμήματος, στη νότια πύλη -έχει ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς- για να λειτουργήσει ως κέντρο πληροφόρησης για το κοινό.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

IELKA: Super market prices almost unchanged in March

Wall: Απώλειες S&P 500 και Nasdaq για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση

Η ανώτερη Μπριζ έσβησε το όνειρο του ΠΑΟΚ

Ιρλανδία: Οι οικογένειες των θυμάτων μιας πυρκαγιάς σε κλαμπ δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια

Πολωνία: Σύλληψη άνδρα με την υποψία ότι σχεδίαζε την δολοφονία του Ζελένσκι σε συνεργασία με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες

Basket League: Κανένα πρόβλημα με Προμηθέα ο Ολυμπιακός