Πάτρα: Τι συμπέρανε η κλινική ψυχολογός από τις συνεδρίες της με το ζεύγος Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη
15:56 - 03/07/2022
Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από την έκθεση της κλινικής ψυχολόγου που διορίστηκε από την 18η ανακρίτρια για τις συνεδρίες της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, την οποία παρουσιάζει το PatrisNews. Σε κάθε συνεδρία που είχε με τον πατέρα των παιδιών εκείνος εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του καθώς τον αναγνώριζαν στον δρόμο και του επιτίθεντο φραστικά. Τον χαρακτηρίζει συνεργάσιμο και αναφέρει: «Ήταν φανερό το πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ότι γίνεται με τη σύζυγό του. Φάνηκε επίσης να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα νοιώθοντας ενδεχομένως ότι αξιολογείται. Θέλησε μάλιστα να μάθει την γνώμη μου, ρωτώντας με και ευθέως. Ωστόσο δεν επέμεινε όταν δεν απάντη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: Αποκαλύψεις στην έκθεση της ψυχολόγου από τις συνεδρίες με Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη
Ενδιαφέροντα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, περιλαμβάνει η έκθεση της κλινικής ψυχολόγου, η οποία είχε διοριστεί από την 18η ανακρίτρια και πραγματοποίησε συνεδρίες με την κατηγορούμενη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΠάτρα: Τι συμπέρανε η κλινική ψυχολογός από τις συνεδρίες της με το ζεύγος Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη
Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έκθεση της κλινικής ψυχολόγου που διορίστηκε από την 18η ανακρίτρια για τις συνεδρίες της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.
Σε κάθε συνεδρία που είχε με τον πατέρα των παιδιών εκείνος εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του καθώς τον αναγνώριζαν στον δρόμο και του επιτίθεντο φραστικά. Τον χαρακτηρίζει συνεργάσιμο και αναφέρει: «Ήταν φανερό το πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ότι γίνεται με τη σύζυγό του. Φάνηκε επίσης να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα νοιώθοντας ενδεχομένως ότι αξιολογείται. Θέλησε μάλιστα να μάθει την γνώμη μου, ρωτώντας με και ευθέως.
Ωστόσο δεν επέμεινε όταν δεν απάντησα στο ερώτημά του. Μοιάζει να μην επιμένει ιδιαίτερ
Διαβάστε το στο grtimes.gr