Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς», πάει Αμερική ο Βούλγαρος
18:24 - 03/07/2022
Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς», πάει Αμερική ο Βούλγαρος
03/07/2022
Το θεωρητικό ενδιαφέρον οι Κινγκς το μετέτρεψαν σε ουσιαστικό. Κάλεσαν τον Βεζένκοφ για συζητήσεις τις επόμενες μέρες, με τον GM του Σακραμέντο να δείχνει με τις δηλώσεις του ότι υπολογίζουν σοβαρά πάνω στον άσο του Ολυμπιακού
«Ήξερα ότι οι Κινγκς ενδιαφέρονταν για μένα, καθώς με παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αλλά, πλέον είμαι χαρούμενος που τα δικαιώματά μου είναι σε μία ομάδα που ενδιαφέρεται για μένα. Οι Κινγκς με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Βεζένκοφ στην ιστοσελίδα «basketnews.lt» και
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Βεζένκοβ: «Είμαστε σε επικοινωνία με τους Κινγκς, δε μου αρέσει να ονειροπολώ»
Ο Σάσα Βεζένκοβ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Σακραμέντο Κινγκς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να τον συναντήσουν, χωρίς όμως να γνωρίζει αν εκείνοι θα κάνουν κάποια κίνηση για την απόκτησή του από το φετινό καλοκαίρι
Διαβάστε το στο Σάσα Βεζένκοβ: «Είμαστε σε επικοινωνία με τους Κινγκς, δε μου αρέσει να ονειροπολώ»
Ο Σάσα Βεζένκοβ αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο «Basketnews.lt» πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Σακραμέντο Κινγκς, χωρίς όμως να γνωρίζει αν εκείνοι θα κάνουν κάποια κίνηση για την απόκτησή του από το φετινό καλοκαίρι.
Διαβάστε το στο Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς»
Ακόμη πιο κοντά είναι για τον Σάσα Βεζένκοφ το… όνειρο του ΝΒΑ.
The post Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΒεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς» - Τον κάλεσαν στο Summer League
Οι Σακραμέντο Κινγκς κάλεσαν τον Σάσα Βεζένκοφ στο Summer League, με τον παίκτη να παραδέχεται πως βρίσκεται σε επικοινωνία με την ομάδα του ΝΒΑ.
Διαβάστε το στο fosonline.gr