Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς», πάει Αμερική ο Βούλγαρος

18:24 - 03/07/2022

Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς», πάει Αμερική ο Βούλγαρος 03/07/2022 Το θεωρητικό ενδιαφέρον οι Κινγκς το μετέτρεψαν σε ουσιαστικό. Κάλεσαν τον Βεζένκοφ για συζητήσεις τις επόμενες μέρες, με τον GM του Σακραμέντο να δείχνει με τις δηλώσεις του ότι υπολογίζουν σοβαρά πάνω στον άσο του Ολυμπιακού «Ήξερα ότι οι Κινγκς ενδιαφέρονταν για μένα, καθώς με παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αλλά, πλέον είμαι χαρούμενος που τα δικαιώματά μου είναι σε μία ομάδα που ενδιαφέρεται για μένα. Οι Κινγκς με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Βεζένκοφ στην ιστοσελίδα «basketnews.lt» και

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Βεζένκοβ: «Είμαστε σε επικοινωνία με τους Κινγκς, δε μου αρέσει να ονειροπολώ»

Ο Σάσα Βεζένκοβ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Σακραμέντο Κινγκς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να τον συναντήσουν, χωρίς όμως να γνωρίζει αν εκείνοι θα κάνουν κάποια κίνηση για την απόκτησή του από το φετινό καλοκαίρι

Διαβάστε το στο

Σάσα Βεζένκοβ: «Είμαστε σε επικοινωνία με τους Κινγκς, δε μου αρέσει να ονειροπολώ»

Ο Σάσα Βεζένκοβ αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο «Basketnews.lt» πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Σακραμέντο Κινγκς, χωρίς όμως να γνωρίζει αν εκείνοι θα κάνουν κάποια κίνηση για την απόκτησή του από το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε το στο

Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς»

Ακόμη πιο κοντά είναι για τον Σάσα Βεζένκοφ το… όνειρο του ΝΒΑ. The post Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Βεζένκοφ: «Είμαι σε επικοινωνία με τους Κινγκς» - Τον κάλεσαν στο Summer League

Οι Σακραμέντο Κινγκς κάλεσαν τον Σάσα Βεζένκοφ στο Summer League, με τον παίκτη να παραδέχεται πως βρίσκεται σε επικοινωνία με την ομάδα του ΝΒΑ. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)