Φωτιά στις Πόρτες Αχαΐας – Μήνυμα από το 112 και εκκένωση οικισμού

19:02 - 03/07/2022

Η πυρκαγιά ξεκίνησε το απόγευμα από το χωριό και πήρε γρήγορα διαστάσεις περνώντας στην γειτονική Βάλμη η οποία εκκενώθηκε The post Φωτιά στις Πόρτες Αχαΐας – Μήνυμα από το 112 και εκκένωση οικισμού appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Ηλεία: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού Λάττα

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στα σύνορα Αχαΐας και Ηλείας που καίει από την Κυριακή το μεσημέρι.  Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, υπάρχει αναζωπύρωση στο ανατολικό μέτωπο της Βάλμης. Το μέτωπο άνοιξε και κατευθύνεται νότια. Θα δοθεί 112 προληπτική απομάκρυνση απ’ το χωριό Λάττα. To άρθρο Φωτιά στην Ηλεία: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού Λάττα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φωτιά στο Σχηματάρι – Εντολή εκκένωσης στο Δήλεσι

Συναγερμός το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω μεγάλης φωτιάς κοντά στο Σχηματάρι. Συγκεκριμένα η φωτιά εντοπίζεται στην περιοχή Βρυσούλα και δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση του Δήλεσι. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 17 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου και ένα ελικόπτερο. #Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Βρυσούλα Σχηματαρίου Βοιωτίας. […] The post Φωτιά στο Σχηματάρι – Εντολή εκκένωσης στο Δήλεσι appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Φωτιά ΤΩΡΑ – Σχηματάρι: Εντολή εκκένωσης σε οικισμό

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Βρυσούλα Σχηματαρίου, ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι. Επί τόπου σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, τόσο με επίγεια, όσο και εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο καθώς και 28 Ρουμάνοι δασοπυροσβέστες που βρίσκονται στην χωρά μας από την Παρασκευή. Μάλιστα, […] Το άρθρο Φωτιά ΤΩΡΑ – Σχηματάρι: Εντολή εκκένωσης σε οικισμό εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Ανδρουλάκης: Θα αγωνιστούμε για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα Τέμπη

Παραιτήθηκαν από την κυβέρνηση Μπρατάκος και Παπασταύρου

Κασσελάκης: Καταθέτουμε πρόταση για Προανακριτική για τα Τέμπη εάν…

text

Η Τουρκία «κόμβος» των τατζίκων τζιχαντιστών του ISIS

Βινίσιους Τζούνιορ: Οπου και να ταξιδέψει η Ισπανία τον πληγώνει