Γρηγόρης Λέων: Αντιλαμβάνομαι γιατί ενοχλεί η άποψή μου την Ρούλα Πισπιρίγκου

18:40 - 04/07/2022

Η οικογένεια Πισπιρίγκου είχε χαρακτηρίσει τον ιατροδικαστή Λέων «ανεύθυνο» με αφορμή τις τοποθετήσεις του για την υπόθεση της Πάτρας

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Λέων: «Αντιλαμβάνομαι γιατί ενοχλεί η άποψή μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του η οικογένεια Πισπιρίγκου μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πάτρα 3 παιδιά-Λέων: «Αντιλαμβάνομαι γιατί ενοχλεί η άποψή μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του η οικογένεια Πισπιρίγκου μίλησε στο LIVE NEWS ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.Για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του η οικογένεια Πισπιρίγκου μίλησε στο LIVE NEWS ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.«Πρέπει να θυμίσω ότι η ίδια η κατηγορούμενη είχε δημοσιοποιήσει τις αιτίες θανάτου των παιδιών, των τοξικολογικών και ιστολογικών εκθέσεων και λογικό ήταν οι δημοσιογράφοι να απευθυνθούν στους ιατροδικαστές» ανέφερε ο κ. Λέων, τονίζοντας: «Προφανώς αντιλαμβάνομαι γιατί ενοχλεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάτρα - Γρηγόρης Λέων: Αντιλαμβάνομαι γιατί ενοχλεί η άποψή μου την Ρούλα Πισπιρίγκου

Απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του η οικόγενεια της κατηγορουμένης για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, δίνει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Γρηγόρης Λέων: Αντιλαμβάνομαι γιατί ενοχλεί η άποψή μου την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η οικογένεια Πισπιρίγκου είχε χαρακτηρίσει τον ιατροδικαστή Λέων «ανεύθυνο» με αφορμή τις τοποθετήσεις του για την υπόθεση της Πάτρας Στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του η οικογένεια Πισπιρίγκου απάντησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, τονίζοντας πως «πρέπει να θυμίσω ότι η ίδια η κατηγορούμενη είχε δημοσιοποιήσει τις αιτίες θανάτου των παιδιών, των τοξικολογικών και ιστολογικών εκθέσεων […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»