Στοίχημα: Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ & Κόπα Λιμπερταδόρες!

12:06 - 05/07/2022

Ανοίγει η αυλαία του πρώτου προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ, Λουντογκόρετς, Λεχ Πόζναν, Κλουζ, είναι τα πιο «ηχηρά» ονόματα ομάδων που αγωνίζονται απόψε. Μεγάλα ματς γίνονται στο Λιμπερταδόρες, στη ρεβάνς για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά. Ξεχωρίζει αυτό στο Μπουένος Άιρες, ανάμεσα σε ΜπόκαΤζούνιορς και Κορίνθιανς. Δείτε εδώ το παμε στοιχημα κουπονι οπαπ με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στοίχημα 05/07: Ασοι με άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ

Οι προκριματικές φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινούν και συνάμα αυξάνεται το στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς πάντα αυτοί οι αγώνες κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παικτών. Για την Τρίτη επιλέξαμε τρία παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα ποντάρουμε υπέρ των γηπεδούχων. Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Λεχ Πόζναν με την Καραμπάγκ. Οι γηπεδούχοι έμπειροι σε αυτές τις […] Το άρθρο Στοίχημα 05/07: Ασοι με άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ανοίγει η αυλαία του πρώτου προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ, Λουντογκόρετς, Λεχ Πόζναν, Κλουζ, είναι τα πιο «ηχηρά» ονόματα ομάδων που αγωνίζονται απόψε. Μεγάλα ματς γίνονται στο Λιμπερταδόρες, στη ρεβάνς για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά. Ξεχωρίζει αυτό στο Μπουένος Άιρες, ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Κορίνθιανς. Δείτε εδώ το αναλυτικό προγραμμα eurobasket Λεχ […] The post Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Κόπα Λιμπερταδόρες! appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Στο Κορωπί ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Η εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη για την περιπέτεια της υγείας του: «Μπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελα και οι άλλοι έκλαιγαν έξω»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν προχώρησαν σε αποσωλήνωση οι γιατροί – Τα νεότερα για την υγεία του

Απεργία ΠΝΟ: To Μοναδικό δρομολόγιο προς το λιμάνι της Ραφήνας

Σπάτα: Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς – Ζητήθηκαν και εναέρια (φωτό)

Καιρός: Αντικυκλώνας θα φέρει καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν – Η πρόγνωση Αρναούτογλου