Δημήτρης Λάλος: «Στο φινάλε του Σασμού θα δείτε συναρπαστικά πράγματα»
13:30 - 05/07/2022
Ο Δημήτρης Λάλος, λίγο πριν κλείσει ο πρώτος κύκλος τη δημοφιλούς σειράς Σασμός, στην οποία πρωταγωνιστεί, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή […]
The post Δημήτρης Λάλος: «Στο φινάλε του Σασμού θα δείτε συναρπαστικά πράγματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Λάλος: Στο φινάλε του Σασμού θα δείτε συναρπαστικά πράγματα – Πώς να κλείσει ήσυχα;
Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν της πετυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός, ο Δημήτρης Λάλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» το πρωί της Τρίτης (05/07) και παραδέχθηκε πως ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για το επόμενο κύκλο. Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» της σειράς του Alpha αποκάλυψε πως στο φινάλε του Σασμού, οι τηλεθεατές θα δουν συναρπαστικά πράγματα ενώ αναρωτήθηκε, πώς είναι δυνατόν η σειρά να «κλείσει» ήσυχα; «Πώς να κλείσει ήσυχα; Τελειώνει μια ολόκληρη σεζόν, μια σεζόν που ο κόσμος περιμένει να τελειώσει. Το πιο σημαντικό για εμάς, κυρίως για εμένα, είναι ότι ο κόσμος δεν μου λέει συγχαρητήρια, ο κόσμος μου λέει ευχαριστώ. Για να σου λέει κάποιος ευχα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr