Euroleague: Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα!

17:22 - 05/07/2022

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα όλα δείχνουν ότι θα είναι ο «εκλεκτός» για τον προεδρικό θώκο της Euroleague και η πρόσληψή του αναμένεται να επικυρωθεί στη Γ.Σ. της Παρασκευής (8/7). 

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Euroleague: Φαβορί για την προεδρία ο Μποντιρόγκα

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα φαντάζει αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της Euroleague, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Τζόρντι Μπερτομέου. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος πρόεδρος της Euroleague, με τις ομάδες της διοργάνωσης να έχουν προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή (8/7) προκειμένου να επικυρώσουν τον νέο ... Περισσότερα To άρθρο Euroleague: Φαβορί για την προεδρία ο Μποντιρόγκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πρόεδρος της Ευρωλίγκας ο Ντέγιαν Μποντίρογκα

Ο Ντέγιαν Μποντίρογκα θα είναι στο εξής ο νέος πρόεδρος της Ευρωλίγκας! Στην τελευταία Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι αποφάσισαν την απομάκρυνση του Τζόρντι...

Διαβάστε το στο Zougla

Ευρωλίγκα: Αναλαμβάνει την προεδρία ο Μποντιρόγκα

Ευρωλίγκα: Η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωλίγκας από τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα αναμένεται να επικυρωθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση. Στη νέα εποχή της περνάει η Ευρωλίγκα. Στην τελευταία Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι αποφάσισαν την απομάκρυνση του Τζόρντι Μπερτομέου από τον προεδρικό θώκο, στον οποίο ήταν από το 2020. Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας και το «Eurohoops», η διοργάνωση […] Το άρθρο Ευρωλίγκα: Αναλαμβάνει την προεδρία ο Μποντιρόγκα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΜΕΓΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε αυτό που άξιζε

ΜακΚίσικ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε»

Μπαρτζώκας: «Στα επόμενα ματς θα μπούμε με τη λογική ότι η σειρά είναι στο 0-0»

Ευρωλίγκα: Το πανόραμα των πλέι οφ - Μπρέικ από Ολυμπιακό, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε!

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)