Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

09:48 - 06/07/2022

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει εδώ και περίπου μία εβδομάδα από το πόστο του στη Super Κατερίνα To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του μετά τη διάγνωση με κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η κατάσταση της υγείας του, μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό και το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο παρουσιαστής μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αλλά αποκάλυψε επίσης αν θα βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νέα για την υγεία του – Πώς είναι με τον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από το πάνελ του Super Κατερίνα. Ο παρουσιαστής μίλησε στο Happy Day για την κατάσταση της υγείας του. «Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊός. Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τι είπε όμως για το αν θα τον δούμε στο φινάλε της Παρασκευής με την Κατερίνα Καινούργιου; «Λόγοι ευγένειας απένα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του – Θα είναι στο φινάλε της εκπομπής;

Για την κατάσταση της υγείας του, για το αν θα τον δούμε στο φινάλε της Παρασκευής αλλά και για το αν θα συνεχίσει του χρόνου τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Happy Day.Για την κατάσταση της υγείας του, για το αν θα τον δούμε στο φινάλε της Παρασκευής αλλά και για το αν θα συνεχίσει του χρόνου τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Happy Day.«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της