Δωρεάν Διακοπές: Νέο πρόγραμμα για 25.000 συνταξιούχους

14:02 - 06/07/2022

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους ΕΦΚΑ -πρώην ΟΑΕΕ για την περίοδο 2022- 2023.    Σκοπός του Προγράμματος είναι η πραγματοποίηση διακοπών από τους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ – πρώην ΟΑΕΕ σε καταλύματα του Μητρώου μέσω της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού. Το κόστος του προγράμματος θα ανέλθει στο 1 εκατ. ευρώ για εφέτος και στα […] The post Δωρεάν Διακοπές: Νέο πρόγραμμα για 25.000 συνταξιούχους appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοινωνικός Τουρισμός: Νέο πρόγραμμα για 25.000 συνταξιούχους

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για…

Διαβάστε το στο onsports.gr

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέο πρόγραμμα για 25.000 συνταξιούχους

Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων - ωφελουμένων ορίζεται από μία έως έξι διανυκτερεύσεις εντός του χρονικού διαστήματος της ως άνω παραγράφου για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, πλην των νήσων Λέσβου, Χίου, Λέρου, Κω και του νομού Έβρου, όπου είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν έως δέκα διανυκτερεύσεις, της νήσου Σάμου και των Δήμων Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας του Ν. Ευβοίας, όπου είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν έως δώδεκα διανυκτερεύσεις. Το άρθρο ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέο πρόγραμμα για 25.000 συνταξιούχους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κοινωνικός Τουρισμός: Αρχίζουν οι αιτήσεις για 25.000 συνταξιούχους

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2022-2023 για συνταξιούχους του e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ). Με Δημόσια Πρόσκληση του Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), που εκδίδεται εντός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας, προσκαλούνται οι δικαιούχοι και οι πάροχοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα διαρκεί 12 μήνες...

Διαβάστε το στο otavoice.gr

Κοινωνικός Τουρισμός: Νέο πρόγραμμα για 25.000 συνταξιούχους – Τα ποσά και οι δικαιούχοι

«Σάρκα» και «οστά» πήρε και επίσημα το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2022-2023 για τους συνταξιούχους καθώς δημοσιεύθηκε η σχετική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο ΦΕΚ.  Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά 25.000 συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ), διαρκεί 12 μήνες και θα υλοποιηθεί από την 1η Αυγούστου του 2022 έως και τις 31 Ιουλίου του... The post Κοινωνικός Τουρισμός: Νέο πρόγραμμα για 25.000 συνταξιούχους – Τα ποσά και οι δικαιούχοι first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Αφρικανική σκόνη: Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο από τον ουρανό της Αττικής

Η Κίνα κατέστρεψε στοιχεία για την προέλευση του κορονοϊού και εμπόδισε τις έρευνες

Έδωσε.. ρέστα: Κομμωτής από το Ηράκλειο σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε μούσι ενόψει Πάσχα & “ρίχνει” το διαδίκτυο

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Τους γ… – Σκοτώσαμε μπάτσο» – Ανατριχιαστικές συνομιλίες μεταξύ των χούλιγκαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση

Φυλακές Νιγρίτας: Αποφυλακίζονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι που καταδικάστηκαν για διάθεση κινητών σε φυλακές

Στα κάγκελα οι καθηγητές για τις σχολικές εκδρομές – Τα όρια ξεπεράστηκαν