Βαρύ πένθος για τη Ντέσσυ Κουβελογιάννη – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της
17:14 - 06/07/2022
Δύσκολες ώρες περνά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Το γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ανήρτησε ένα κολάζ από μερικές παλιές φωτογραφίες της μητέρας της και έγραψε: «Στην αρχή ήμουν η κόρη της Τότας… Χρόνια μετά έγινες η μαμά της Ντέσσυς. Οι καυγάδες […]
The post Βαρύ πένθος για τη Ντέσσυ Κουβελογιάννη – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντέσσυ Κουβελογιάννη: “Έφυγε” η μητέρα της παρουσιάστριας
Βαρύ πένθος για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη. Η αγαπημένη μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας Ντέσσυ Κουβελογιάννη έφυγε από την ζωή βυθίζοντας την στη θλίψη. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. «Στην αρχή ήμουν η κόρη της Τότας… Χρόνια μετά έγινες η μαμά της Ντέσσυς.. οι καυγάδες μας ομηρικοί. ... Περισσότερα
To άρθρο Ντέσσυ Κουβελογιάννη: “Έφυγε” η μητέρα της παρουσιάστριας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πένθος για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη – Πέθανε η μητέρα της
Δύσκολες στιγμές για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝτέσσυ Κουβελογιάννη: Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο – «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της
Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη, αφού έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη, αφού έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook, το απόγευμα της Τετάρτης (6/7). Συγκεκριμένα, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της και στη λεζάντα έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια: «Στην αρχή ήμουν η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠένθος για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη – Πέθανε η μητέρα της
Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, καθώς έφυγε από τη ζωή η
To άρθρο Πένθος για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη – Πέθανε η μητέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr