Κρήτη: Λάμβανε ειδική αγωγή ο 42χρονος που σκότωσε στο ξύλο τη μητέρα του – Τι λέει γείτονας

18:32 - 06/07/2022

«’Ηταν καλοστεκούμενη, θα μπορούσε να του αντισταθεί, αλλά πρέπει να ήταν σε άγρια κατάσταση», λένε στο protothema.gr από τη γειτονιά του Ηρακλείου που έχει συγκλονιστεί από τη μητροκτονία Ψυχιατρικός ασθενής, παντρεμένος και με ένα ανήλικο παιδί ο 42χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης που χθες τα ξημερώματα αφαίρεσε την ζωή της 67χρονης μητέρας του με […] The post Κρήτη: Λάμβανε ειδική αγωγή ο 42χρονος που σκότωσε στο ξύλο τη μητέρα του – Τι λέει γείτονας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηράκλειο: Αγρίμι στα κρατητήρια ο γιος που σκότωσε στο ξύλο τη μάνα του – Η κηδεία της άτυχης γυναίκας

Σήμερα το μεσημέρι, με την κηδεία της 72χρονης, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος που είχε ως τραγική κατάληξη χθες τα μεσάνυχτα, μέσα στο διαμέρισμά της, στο Ηράκλειο, τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της άτυχης γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο. Η κηδεία της θα γίνει στη 13:00 το μεσημέρι στο νέο ... Περισσότερα To άρθρο Ηράκλειο: Αγρίμι στα κρατητήρια ο γιος που σκότωσε στο ξύλο τη μάνα του – Η κηδεία της άτυχης γυναίκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηράκλειο: Αγρίμι στα κρατητήρια ο γιος που σκότωσε στο ξύλο τη μάνα του – Η κηδεία της άτυχης γυναίκας

Αυλαία με την κηδεία της 72χρονης στο οικογενειακό δράμα που συγκλονίζει το Ηράκλειο. Ο μητροκτόνος παραμένει στα κρατητήρια και τα όσα λέει, αποτυπώνουν την ψυχική του κατάσταση. Το έγκλημα παραμένει στο προσκήνιο… Σήμερα το μεσημέρι, με την κηδεία της 72χρονης, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος που είχε ως τραγική κατάληξη χθες τα μεσάνυχτα, μέσα στο διαμέρισμά της, στο Ηράκλειο, τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της άτυχης γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο. Η κηδεία της θα γίνει στη 13:00 το μεσημέρι στο νέο κοιμητήριο, όπου φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν για να της απευθύνουν το τελευταίο αντίο, με την σκιά του φρικτού εγκλήματος να πέφτει βαριά. Την ίδια ώρα, ο 42χρον

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/4/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134 (VIDEO)

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 (VIDEO)

ΣΑΣΜΟΣ: Η Αργυρώ θέτει τελεσίγραφο στον Αστέρη για τη Σάντρα

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας