Ναδάλ: «Δεν ξέρω αν θα παίξω κόντρα στον Κύργιο»
23:26 - 06/07/2022
Αμφίβολος για το μέλλον του στο Wimbledon εμφανίστηκε ο Ράφα Ναδάλ, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ. «Δεν ξέρω», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα είναι σε θέση να αποθεραπευτεί εν όψει του αγώνα με τον Νικ Κύργιο. «Θα κάνω κάποια τεστ αύριο, αλλά είναι δύσκολο να ξέρω. Έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα […]
The post Ναδάλ: «Δεν ξέρω αν θα παίξω κόντρα στον Κύργιο» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ράφα Ναδάλ ενόψει του ημιτελικού του στο Wimbledon: «Δεν ξέρω εάν θα παίξω κόντρα στον Κύργιο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ν΄ αγωνιστεί στον ημιτελικό της Παρασκευής (08.07.2022) εναντίον του Νικ Κύργιου άφησε ο Ράφα Ναδάλ, με δήλωσή του μετά την τεράστια νίκη του επί του Τέιλορ Φριτς στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Wimbledon με 3-2 σετ. Ο Ράφα Ναδάλ ρωτήθηκε ποιες είναι οι πρώτες του σκέψεις για το μεγάλο ... Περισσότερα
To άρθρο Ράφα Ναδάλ ενόψει του ημιτελικού του στο Wimbledon: «Δεν ξέρω εάν θα παίξω κόντρα στον Κύργιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ναδάλ: «Δεν ξέρω αν θα παίξω με τον Κύργιο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ν΄ αγωνιστεί στον ημιτελικό της Παρασκευής εναντίον του Νικ Κύργιου άφησε ο Ράφαελ Ναδάλ με δήλωσή του μετά την τεράστια νίκη του επί του Τέιλορ Φριτς στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Γουίμπλεντον με 3-2 σετ.
Διαβάστε το στο fosonline.gr