Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ στέκεται ξανά στα πόδια του, λένε οι γονείς

00:00 - 14/01/2020

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τη Βοστόνη, καθώς ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ έδειξε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με τους γονείς του. The post Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ στέκεται ξανά στα πόδια του, λένε οι γονείς appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Ραφαήλ : «Στέκεται στα πόδια του και είναι χαρούμενος»

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στάθηκε για πρώτη φορά στα πόδια του - «Εγώ και η γυναίκα μου κλαίγαμε και είπαμε ότι αυτό το βίντεο πραγματικά θα το μοιραστούμε με τον κόσμο. Ο κόσμος είναι αυτός που έστειλε το παιδί για να πάρει αυτή τη θεραπεία» δηλώνει ο πατέρας του

Διαβάστε το στο

Παναγιώτης Ραφαήλ: «Στέκεται στα πόδια του και είναι χαρούμενος»

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στάθηκε για πρώτη φορά στα πόδια του – «Εγώ και η γυναίκα μου κλαίγαμε και είπαμε ότι αυτό το βίντεο πραγματικά θα το μοιραστούμε με τον κόσμο. Ο κόσμος είναι αυτός που έστειλε το παιδί για να πάρει αυτή τη θεραπεία» δηλώνει ο πατέρας του

Διαβάστε το στο tovima

Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ στάθηκε στα πόδια του!

Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασαν οι γονείς από τη Βοστώνη όπου βρίσκονται με τον μικρό!

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παναγιώτης–Ραφαήλ: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του (VIDEO)

Τη χαρά τους θέλησαν να μοιραστούν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ, αναρτώντας εικόνες του παιδιού τους που κατάφεραν να σταθεί όρθιο για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο μικρούλης ανταποκρίνεται καλά στη γονιδιακή θεραπεία που δέχθηκε στη Βοστώνη και εμφανίζει βελτίωση. Ο πατέρας του, Γιώργος Γλωσσιώτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του απέναντι σε όλους τους Έλληνες. "Ο μικρός στέκεται, είναι η πρώτη φορά που τον βάζουμε και στάθηκε, είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι, εγώ και η γυναίκα μου κλαίγαμε και είπαμε ότι αυτό το βίντεο πραγματικά θα το μοιραστούμε με τον κόσμο, που ο κόσμος είναι αυτός που έστειλε το παιδί

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ στέκεται όρθιος στα πόδια του (Βίντεο)

Κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα σημάδια μετά τη θεραπεία που ακολούθησε ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ στη Βοστώνη. Οι γονείς του παιδιού μοιράζονται με τον κόσμο, μέσω Facebook, τα νέα από την πρόοδο του Παναγιώτη - Ραφαήλ, υπόθεση που έχει σκορπίσει συγκίνηση ανά την Ελλάδα, ξεσηκώνοντας ταυτόχρονα κύμα αλληλεγύης. Σε βίντεο που ανέβασαν […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δάκρυα χαράς για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ: Στέκεται ξανά στα πόδια του – Το συγκινητικό βίντεο

Στα πόδια του στέκεται ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ενώ εξακολουθεί να συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Βοστόνη. Τα πρώτα σημάδια της θεραπείας είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά καθώς ο μικρός Παναγιώτης Ραφάηλ στέκεται όρθιος στα πόδια του αφήνοντας πολλές ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Ο Παναγιωτάκης, στέκεται στα πόδια του!», συγκινούν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ (Video)

Η υγεία του μικρού παιδιού, που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανήρτησαν οι γονείς του στη σελίδα «Γίνει ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» στο facebook, όπου φαίνεται ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να στέκεται για λίγο στα πόδια του. Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, χάρις στην συγκινητική ανταπόκριση του […]

Διαβάστε το στο

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Βοστώνη όπου υποβάλλεται σε συνεχείς θεραπείες και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του έτσι ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του. Οι γονείς του ανέβασαν στη σελίδα «Γίνει ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» που υπάρχει στο Facebook ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων όπου φαίνεται […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Κρύο: Πότε απειλεί την υγεία του δέρματος – Οδηγός προστασίας

Δυνατοί μύες και λιγότερο κοιλιακό λίπος: Πώς συνδέονται με νεότερο εγκέφαλο και υγιή γνωστική λειτουργία

Σίδηρος: Ποιες τροφές να αποφεύγετε αν παίρνετε συμπληρώματα για έλλειψη και αναιμία

Πώς το κρύο μπορεί να «επιτεθεί» στον οργανισμό και πώς να προστατευτείτε αποτελεσματικά

Λειτουργικές παθήσεις του πεπτικού: Πώς διαγιγνώσκονται και πώς αντιμετωπίζονται

Ημικρανία: 7 τρόποι με τους οποίους το τζίντζερ μπορεί να σας ανακουφίσει