Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες, έντονα φαινόμενα Παρασκευή και Σάββατο – Η πρόγνωση του Αρναούτογλου

11:10 - 07/07/2022

Καιρός-Αρναούτογλου: Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής σε μεγάλο μέρος της χώρας με έντονες βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για φαινόμενα που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως η επιδείνωση του καιρού θα επηρεάσει […] Το άρθρο Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες, έντονα φαινόμενα Παρασκευή και Σάββατο – Η πρόγνωση του Αρναούτογλου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καιρός (8/7): Ξανά βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Πέφτει και η θερμοκρασία

Καιρός (8/7): Μας τα χαλάει και πάλι ο καιρός, καθώς την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, αναμένουμε βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας, ενώ θα σημειωθεί και μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, πάντως, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδική μόνο συννεφιά.... Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]