Νίκος Οικονομόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του
08:40 - 08/07/2022
Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μια μεγάλη συναυλία το βράδυ της Πέμπτης στο Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια!
To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Αποκάλυψε τι την «τρομοκρατεί» στη βασιλική ζωή
Η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, αποκάλυψε την πτυχή της βασιλικής ζωής που της προκαλεί τρόμο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Οικονομόπουλος: Τι είπε για την προσωπική του ζωή – Είναι μόνος;
Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Με αφορμή τη συναυλία του, μίλησε για το άγχος του, την τηλεόραση αλλά και την προσωπική του ζωή. “Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour αλλά έχω πολύ άγχος. Πάντα έχω άγχος, δεν θα το αποβάλω ποτέ από πάνω μου, […]
The post Νίκος Οικονομόπουλος: Τι είπε για την προσωπική του ζωή – Είναι μόνος; appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΝίκος Οικονομόπουλος: «Είμαι μόνος!»
Ο τραγουδιστής έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια, απ’ όπου ξεκινά το summer tour του και ανέφερε ότι είναι… μόνος! Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για την προσωπική του ζωή και έκανε μία αποκάλυψη πρώτη φορά on camera!Συγκεκριμένα ο Νίκος Οικονομόπουλος τόνισε: «Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour αλλά πολύ άγχος. Πάντα έχω […]
Διαβάστε το στο dete.gr