Νίκος Οικονομόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του

08:40 - 08/07/2022

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μια μεγάλη συναυλία το βράδυ της Πέμπτης στο Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια! To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Οικονομόπουλος: Ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία του

Διαβάστε το στο

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Αποκάλυψε τι την «τρομοκρατεί» στη βασιλική ζωή

Η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, αποκάλυψε την πτυχή της βασιλικής ζωής που της προκαλεί τρόμο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Οικονομόπουλος: Τι είπε για την προσωπική του ζωή – Είναι μόνος;

Διαβάστε το στο real.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Τι είπε για την προσωπική του ζωή – Είναι μόνος;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Με αφορμή τη συναυλία του, μίλησε για το άγχος του, την τηλεόραση αλλά και την προσωπική του ζωή. “Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour αλλά έχω πολύ άγχος. Πάντα έχω άγχος, δεν θα το αποβάλω ποτέ από πάνω μου, […] The post Νίκος Οικονομόπουλος: Τι είπε για την προσωπική του ζωή – Είναι μόνος; appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: «Είμαι μόνος!»

Ο τραγουδιστής έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια, απ’ όπου ξεκινά το summer tour του και ανέφερε ότι είναι… μόνος! Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για την προσωπική του ζωή και έκανε μία αποκάλυψη πρώτη φορά on camera!Συγκεκριμένα ο Νίκος Οικονομόπουλος τόνισε: «Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour αλλά πολύ άγχος. Πάντα έχω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: "Μια χαρά είμαι στα προσωπικά, ήσυχα, ήρεμα πολύ"

"Προσεύχομαι για να μου φύγει το άγχος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της