Κατερίνα Καινούργιου: «Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό»
12:48 - 08/07/2022
Η Super Κατερίνα ρίχνει σήμερα αυλαία για σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βοηθήσει έναν έναν τους συνεργάτες της. […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό
Το Super Κατερίνα έφτασε στο τέλος του γι’ αυτήν την σεζόν. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της έναν – έναν. «Χρύσλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τα τελευταία χρόνια με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη παρουσιάστρια… Και όσες φορές κι αν έχουμε διαπληκτιστεί, είναι τόσο επαγγελματίας η Χρύσλα που μετά από ένα λεπτό τα έχουμε ξεχάσει όλα. Γιάννη σε ευχαριστώ για όλα. Η επιτυχία είναι και συνολική αλλά και εσάς των τριών. Δημήτρη μου, ήταν όνειρό μου να δουλέψω κάποια στιγμή μαζί σου, γιατί ήμασταν φίλοι και λέγαμε τι ωραία θα ήταν η χημεία μας στον αέρα. Είσαι ένα ξεχωριστό πλάσμα, με έσωσες από τις πιο δύσκολε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚαινούργιου: «Πολλοί λένε πως είμαι ό, τι πει ο Μάλλης στο ακουστικό, το δέχομαι και τιμή μου…»
Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τους τηλεθεατές και θέλησε να μιλήσει για έναν έναν τους συνεργάτες της.Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τους τηλεθεατές και θέλησε να μιλήσει για έναν έναν τους συνεργάτες της.Ειδικότερα όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου: «Χρύσλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τα τελευταία χρόνια με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη παρουσιάστρια… Και όσες φορές κι αν έχουμε διαπληκτιστεί, είναι τόσο επαγγελματίας η Χρύσλα που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: «Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό»
«Πραγματικά, άλλη εκπομπή ήρθαμε να κάνουμε και τελικά κάναμε μια διαφορετική εκπομπή»
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου: "Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό"
"Πραγματικά, άλλη εκπομπή ήρθαμε να κάνουμε και τελικά κάναμε μια διαφορετική εκπομπή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr