Νίκος Ανδρουλάκης: Στόχος μου είναι να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών

00:28 - 09/07/2022

Κάλεσμα να ανασυνταχθούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ,προκειμένου όπως είπε, «το κόμμα να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές» έκανε από την Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του το βράδυ στον «Κήπο του Λαού». «Πάρτε την παράταξη στα χέρια σας να κάνουμε ξανά ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό στην κοινωνία, ένα ΠΑΣΟΚ λαϊκό κίνημα, ένα ΠΑΣΟΚ που θα αγωνιά και θα αγωνίζεται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνουμε , ένα κόμμα της σοσιαλδημοκρατίας , του δημοκρατικού σοσιαλισμού που θα μπορεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό να αποδεικνύει με τον πολιτικό του λόγο, ότι έχει γυρίσει σελίδα. Είναι λοιπόν στόχος μου τα δικά σας παιδιά κα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρουλάκης από την Κέρκυρα: Στόχος μου είναι να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για το επιτελικό κράτος, ενώ από τα «βέλη» του δε ξέφυγε ούτε ο Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για τους οποίους είπε ότι τους ενδιαφέρει μόνο η εξουσία

Διαβάστε το στο

Ανδρουλάκης: Στόχος μου είναι να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών

Κάλεσμα να ανασυνταχθούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ,προκειμένου όπως είπε, «το κόμμα να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές» έκανε από την Κέρκυρα...

Διαβάστε το στο Zougla

N. Aνδρουλάκης από την Κέρκυρα: «Στόχος μου είναι να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών»

Κάλεσμα να ανασυνταχθούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ,προκειμένου όπως είπε, «το κόμμα να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές» έκανε από την Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του το βράδυ στον «Κήπο του Λαού».Κάλεσμα να ανασυνταχθούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ,προκειμένου όπως είπε, «το κόμμα να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές» έκανε από την Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του το βράδυ στον «Κήπο του Λαού».«Πάρτε την παράταξη στα χέρια σας να κάνουμε ξανά ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό στην κοινωνία, ένα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

“Στόχος μου είναι να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών”, δήλωσε από την Κέρκυρα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Κάλεσμα να ανασυνταχθούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ,προκειμένου όπως είπε,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ανδρουλάκης - Κέρκυρα: «Στόχος μου είναι να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών»

Σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι: «Αντί να υπάρξει μία πολιτική που αντιμετωπίζει την τούρκικη προκλητικότητα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο ΝΑΤΟ, υιοθετώντας το αφήγημα Ερντογάν για την τρομοκρατία, ότι «κατανοούμε τις φοβίες της Τουρκίας για την τρομοκρατία».

Διαβάστε το στο Skai.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στόχος μου είναι να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών»

Κάλεσμα να ανασυνταχθούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ,προκειμένου όπως είπε, «το κόμμα να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές» έκανε από την Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του χθες το βράδυ στον «Κήπο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας