Η στιγμή που χιονοστιβάδα καταπλακώνει τουρίστα στο Κιργιστάν – «Σκέφτηκα ότι μπορεί να πεθάνω»

10:50 - 11/07/2022

Δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εννέα Βρετανοί, φέρεται να επέζησαν μετά από μια τεράστια χιονοστιβάδα που τους έπληξε στα βουνά Τιάν Σαν στο Κιργιστάν. Εικόνες που αναρτήθηκαν στο Instagram από τον Harry Shimmin, ένα από τα άτομα που βρέθηκαν στο σημείο, δείχνουν το χιόνι να αρχίζει να κατεβαίνει από το βουνό, να πλησιάζει την ομάδα και να έρχεται κατά πάνω της. Ο Shimmin είχε απομακρυνθεί από την ομάδα για να τραβήξει φωτογραφίες όταν άκουσε «τον ήχο του πάγου να σκάει πίσω μου». «Ήμουν εκεί για λίγα λεπτά ήδη, οπότε ήξερα ότι υπήρχε ένα μέρος για σημείο για καταφύγιο ακριβώς δίπλα μου», ανέφερε, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian. «Έμεινα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να μετακινη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΑΕΚ – Κραϊόβα: 0-1 στο 30′ ο Μπαϊαράμ

Περιμένει τον Λαρεντζάκη ο ΠΑΟΚ – Στα… όρια τους οι σχέσεις του με Μπαρτζώκα

Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος στον Διαμαντή Καραναστάση – Οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το όριο

Πηγές υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης: Ναι στο διάλογο, όχι στην κλιμάκωση και ταλαιπωρία της κοινωνίας

Ο αρχικατάσκοπος του Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τη νέα αρχηγό της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6

Το Ισλαμικό Κράτος εξυμνεί το μακελειό στο Σίδνεϊ – «Είναι πηγή υπερηφάνειας»