ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δηλώνει αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΗΠΑ: Aποφασισμένος να απαγορεύσει τα πυροβόλα όπλα δηλώνει ο Μπάιντεν
«Είμαι αποφασισμένος να απαγορεύσω ξανά αυτά τα όπλα», είπε σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο
Διαβάστε το στο ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν δηλώνει αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν «κατακλυστεί από όπλα πολέμου» και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα που χρησιμοποιούνται συχνά σε mass shootings –επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων που έχουν τέσσερα ή περισσότερα θύματα, στην ορολογία των αμερικανικών αρχών. «Είμαι αποφασισμένος να απαγορεύσω ξανά αυτά τα όπλα», ... Περισσότερα
To άρθρο ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν δηλώνει αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπάιντεν: Αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα που χρησιμοποιούνται σε mass shootings
Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να απαγορεύσει την πώληση επιθετικών όπλων, ιδιαίτερα όσων χρησιμοποιούνται σε mass shootings, ύστερα από τα πρόσφατα πολύνεκρα μακελειά που έχουν σημειωθεί στην χώρα. «Είμαι αποφασισμένος να απαγορεύσω ξανά αυτά τα όπλα», είπε χαρακτηριστικά σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στον Λευκό Οίκο. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «δεν πρόκειται να σταματήσω μέχρι να το πετύχουμε αυτό». Σημειώνεται, ότι η πιο πρόσφατη επίθεση έγινε στο Χάιλαντ Παρκ ανήμερα των εορτασμών της 4ης Ιουλίου, όταν ένας 21χρονος άνοιξε πυρ και στη συνέχεια ντύθηκε γυναίκα για να απομακρυνθεί από τον χώρο. Μάλιστα, όπως δήλωσε, εξαιτίας του κόσμου και των εορτασμών, «δελεάστηκε», ώστε να
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Μπάιντεν δηλώνει αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν «κατακλυστεί από όπλα πολέμου» και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα που χρησιμοποιούνται συχνά σε επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων που έχουν τέσσερα
Διαβάστε το στο lykavitos.grΗΠΑ: Ο Μπάιντεν θέλει να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα
ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν θέλει να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλαvdounis
Mon, 11/07/2022 - 19:25
Διαβάστε το στο sofokleousin.grJoe Biden: «Είμαι αποφασισμένος να απαγορεύσω ξανά αυτά τα όπλα»
Ο Joe Biden μίλησε για την πρόθεσή του να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα που χρησιμοποιούνται συχνά σε mass shootings.
Διαβάστε το στο neolaia.grΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δηλώνει αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν «κατακλυστεί από όπλα πολέμου» και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα που χρησιμοποιούνται συχνά σε mass shootings -επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων που έχουν τέσσερα [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΗΠΑ: Αποφασισμένος ο Μπάιντεν να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα
Αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα που χρησιμοποιούνται συχνά σε mass shootings, δηλώνει ο αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.
Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε τη Δευτέρα (11/7) ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν «κατακλυστεί από όπλα πολέμου» και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα που χρησιμοποιούνται συχνά σε mass shootings –επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων που έχουν τέσσερα ή περισσότερα θύματα, στην ορολογία των αμερικανικών αρχών.
«Είμαι αποφασισμένος να απαγορεύσω ξανά αυτά τα όπλα», είπε ο Μπάιντεν σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο. «Δεν πρόκειται να σταματήσω μέχρι να το πετύχουμε αυτό».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
The post ΗΠΑ: Αποφασισμένος ο Μπάιντεν να απαγορεύσει τα επιθε
Διαβάστε το στο grtimes.grΜπάιντεν: Αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν «κατακλυστεί από όπλα πολέμου» και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να απαγορεύσει τα επιθετικά όπλα που χρησιμοποιούνται συχνά σε mass shootings -επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων που έχουν τέσσερα ή περισσότερα θύματα, στην ορολογία των αμερικανικών αρχών. «Είμαι αποφασισμένος...
Διαβάστε το στο otavoice.gr