Πέθανε ο ψευδομούφτης Ξάνθης Μετέ – Παρουσία Τούρκων αξιωματούχων η κηδεία

09:42 - 14/07/2022

Πέθανε το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά τις 7 π.μ., ο αυτοανακηρυχθείς μούφτης της Ξάνθης, Μετέ. Ο «ψευδομούφτης» της Ξάνθης ήταν άρρωστος κατά τους τελευταίους μήνες. Η κηδεία του Μετέ θα γίνει αύριο στις 17:30, στα νεκροταφεία Ασά Μαχαλέ, στην Ξάνθη. Στην κηδεία αναμένεται να παραβρεθούν και υψηλόβαθμοι παράγοντες της Τουρκίας. Ειδήσεις σήμερα Power Pass: […] Το άρθρο Πέθανε ο ψευδομούφτης Ξάνθης Μετέ – Παρουσία Τούρκων αξιωματούχων η κηδεία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ – Την Παρασκευή η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης, σε ηλικία 57 ετών, ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο Μετέ γεννήθηκε το 1965 στο Ωραίο της Ξάνθης και είχε σπουδάσει στην Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία. Το 2007 συμμετείχε σε εκλογική διαδικασία που δεν προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία και με την […] The post Πέθανε ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ – Την Παρασκευή η κηδεία του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]