Βερναρδάκης για Κεραμέως: Έκανα μεγάλο ατόπημα – Η συσχέτιση με τη Μήδεια θα ήταν πιο αποδεκτή

11:20 - 14/07/2022

«Έκανα ένα πολύ μεγάλο ατόπημα και θέλω να το δηλώσω δημοσίως. Έκανα μια πολύ ατυχή παρομοίωση που ενείχε έναν πολύ μεγάλο βαθμό ακρότητας, αστοχίας και τοξικότητας και σε αυτό θέλω να είμαι ειλικρινής» δήλωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χριστόφορος Βερναρδάκης σε σχέση με το επίμαχο βίντεο με το […] Το άρθρο Βερναρδάκης για Κεραμέως: Έκανα μεγάλο ατόπημα – Η συσχέτιση με τη Μήδεια θα ήταν πιο αποδεκτή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτη «συγγνώμη» Βερναρδάκη στην Κεραμέως: Αν έλεγα ότι είναι Μήδεια της Παιδείας θα ήταν πιο αποδεκτό!

Συγγνώμη για το απαράδεκτο βίντεο στο οποίο παρομοίαζε την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με την προφυλακισμένη για παιδοκτονία, Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χριστόφορος Βερναρδάκης. «Έκανα ένα πολύ μεγάλο ατόπημα και θέλω να το δηλώσω δημοσίως. Έκανα μια πολύ ατυχή παρομοίωση που ενείχε έναν πολύ μεγάλο βαθμό ακρότητας, αστοχίας […] The post Απίστευτη «συγγνώμη» Βερναρδάκη στην Κεραμέως: Αν έλεγα ότι είναι Μήδεια της Παιδείας θα ήταν πιο αποδεκτό! appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Βερναρδάκης για Κεραμέως: Εκανα ατόπημα – Μάλλον έπρεπε να την πω Μήδεια!

Εξοργιστικός ακόμα και στην έκφραση συγγνώμης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ποτέ δεν αποδοκιμάστηκε από τον αρχηγό του για το βιντεάκι-οχετό κατά της υπουργού Παιδείας. «Η συσχέτιση με τη Μήδεια θα ήταν πιο αποδεκτή», έκρινε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα. «Οσο προβληματική είναι η τοποθέτηση Βερναρδάκη, άλλο τόσο προβληματίζει η αφωνία του κ. Τσίπρα», παρατήρησε από την πλευρά της η υπουργός Παιδείας The post Βερναρδάκης για Κεραμέως: Εκανα ατόπημα – Μάλλον έπρεπε να την πω Μήδεια! appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Βερναρδάκης για Κεραμέως: Υπέπεσα σε μεγάλο σφάλμα - Αν την έλεγα Μήδεια θα ήταν πιο αποδεκτό

«Ζήτησα συγνώμη, διότι ακριβώς ενώ ξεκινάς θέλοντας να κάνεις μια παρομοίωση, αν έλεγα παραδείγματος χάρη ότι η κ. Υπουργός είναι η Μήδεια της δημόσιας παιδείας, πιθανώς να μην υπήρχε κάποια αντίρρηση» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Βερναρδάκης για Κεραμέως: Υπέπεσα σε μεγάλο σφάλμα – Αν την έλεγα Μήδεια θα ήταν πιο αποδεκτό

Βερναρδάκης: «Εγώ είμαι ο φυσικός αυτουργός και έχω την ευθύνη και θα το πω και σήμερα στην Βουλή, ότι παίρνω την ατομική και πολιτική ευθύνη αυτού του ατοπήματος».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βερναρδάκης για Κεραμέως: Έκανα μεγάλο ατόπημα – Η συσχέτιση με τη Μήδεια θα ήταν πιο αποδεκτή

«Έκανα ένα πολύ μεγάλο ατόπημα και θέλω να το δηλώσω δημοσίως. Έκανα μια πολύ ατυχή παρομοίωση που ενείχε έναν πολύ μεγάλο βαθμό ακρότητας, αστοχίας και τοξικότητας και σε αυτό θέλω να είμαι ειλικρινής» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χριστόφορος Βερναρδάκης σε σχέση με το επίμαχο βίντεο με το οποίο συνέκρινε τη Νίκη Κεραμέως με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ζήτησα συγνώμη, διότι ακριβώς ενώ ξεκινάς θέλοντας να κάνεις μια παρομοίωση, αν έλεγα παραδείγματος χάρη ότι η κ. Υπουργός είναι η Μήδεια της δημόσιας παιδείας, πιθανώς να μην υπήρχε κάποια αντίρρηση. Αλλά η εμπλοκή με ένα πρόσωπο της δημοσιότητας που είναι από τις πιο επώδυνες υποθέσεις αυτή την στιγμή στην ελληνική κοινωνία, δημιουργεί συνειρμο

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Απίστευτη «συγγνώμη» Βερναρδάκη στην Κεραμέως: Αν έλεγα ότι είναι Μήδεια της Παιδείας θα ήταν πιο αποδεκτό!

Συγγνώμη για το απαράδεκτο βίντεο, στο οποίο παρομοίαζε την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως με την προφυλακισμένη για παιδοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χριστόφορος Βερναρδάκης. «Έκανα ένα πολύ μεγάλο ατόπημα και θέλω να το δηλώσω δημοσίως. Έκανα μια πολύ ατυχή παρομοίωση, που ενείχε έναν πολύ μεγάλο βαθμό ακρότητας, αστοχίας […] The post Απίστευτη «συγγνώμη» Βερναρδάκη στην Κεραμέως: Αν έλεγα ότι είναι Μήδεια της Παιδείας θα ήταν πιο αποδεκτό! appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]