Φιλαρέτη Κομνηνού για Δημήτρη Λιγνάδη: «Συμπτώματα δύσπνοιας από τη δυσωδία»

09:06 - 15/07/2022

Φιλαρέτη Κομνηνού για Δημήτρη Λιγνάδη: «Συμπτώματα δύσπνοιας από τη δυσωδία» Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέβαλε άμεσα το ποσό που όρισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως εγγύηση και αποφυλακίστηκε, παρόλο που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών για βιασμό δύο ανηλίκων αγοριών το 2015. Ανάμεσα στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που κατέκριναν την απελευθέρωσή του ήταν και η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία έγραψε στο λογαριασμό της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλαρέτη Κομνηνού για αποφυλάκιση Λιγνάδη: Συμπτώματα δύσπνοιας από την δυσωδία, τι ντροπή

Ξέσπασε η Φιλαρέτη Κομνηνού κι εξέφρασε την οργή της με μια ανάρτησή της στο Instagram για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Συμπτώματα δύσπνοιας από την δυσωδία… Τί ντροπή. Και αυτό που με τρελαίνει είναι που κάποιοι θα κρυφογελάνε λέγοντας “..ασ’ τους μωρέ να λένε τώρα… θα το ξεχάσουν σε λίγο καιρό”», έγραψε η Φιλαρέτη Κομνηνού. ... Περισσότερα To άρθρο Φιλαρέτη Κομνηνού για αποφυλάκιση Λιγνάδη: Συμπτώματα δύσπνοιας από την δυσωδία, τι ντροπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φιλαρέτη Κομνηνού: Ξέσπασε για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη – «Συμπτώματα δύσπνοιας απο την δυσωδία»

Εκτός φυλακής βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης και θα παραμείνει έως και το Εφετείο. Ο καταδικασμένος για δυο βιασμούς ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει επιστρέψει στο σπίτι του όπου και χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε παρέμβαση του Ρουβίκωνα. Αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media. Ανάμεσα τους και η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού η οποία έκανε λόγο για «συμπτώματα δύσπνοιας από τη δυσωδία» και τόνισε πως αυτό που την τρελαίνει είναι που κάποιοι θα κρυφογελάνε λέγοντας «αστους μωρέ να λένε τώρα, θα το ξεχάσουν σε λίγο καιρό». Η ηθοποιός συνόδευσε την αιχμηρή της αν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξεσπά η Φιλαρέτη Κομνηνού για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Δυσωδία, ντροπή»

Με ανάρτηση που έκανε η Φιλαρέτη Κομνηνού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε την αντίθεσή της, αλλά και την […] The post Ξεσπά η Φιλαρέτη Κομνηνού για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Δυσωδία, ντροπή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η οργισμένη ανάρτηση για Λιγνάδη – «Συμπτώματα δύσπνοιας από τη δυσωδία»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την καταδίκη του σε 12 χρόνια φυλάκισης To άρθρο Φιλαρέτη Κομνηνού: Η οργισμένη ανάρτηση για Λιγνάδη – «Συμπτώματα δύσπνοιας από τη δυσωδία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή