Δημήτρης Γιαννέτος: «Δεχόμουν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου»

09:38 - 15/07/2022

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννέτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο καταξιωμένος hair […] The post Δημήτρης Γιαννέτος: «Δεχόμουν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Γιαννέτος: Έξι χρόνια μετά πήγε στο χωριό του – «Δεχόμουν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου»

Έξι χρόνια είχε να βρεθεί ο Δημήτρης Γιαννέτος στο χωριό του και ο λόγος ήταν πως όταν ήταν μικρός δεχόταν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητας του. Ο hair stylist, επέλεξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τους λόγους που απέφευγε να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και στο χωριό του. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννέτος έγραψε: «22 ώρες με την οικογένεια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, γνωστή και ως χωριό. Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που επισκέφτηκα την ιδιαίτερη πατρίδα μου, εκεί όπου μεγάλωσα. Πάντα προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία να μην το επισκεφτώ, όσο κι αν αγαπώ την οικογένειά μου και να θέλω να περάσω χρόνο μαζί τους. Πάντα προσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Γιαννέτος: «Δεχόμουν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου – Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

Για το bullying για την σεξουαλικότητα του που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αρκετά δύσκολη παιδική ηλικία, μίλησε ο καταξιωμένος hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος.Για το bullying για την σεξουαλικότητα του που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αρκετά δύσκολη παιδική ηλικία, μίλησε ο καταξιωμένος hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος.Όπως ανέφερε ήταν ο λόγος που απέφευγε να πάει στο χωριό του. Αναλυτικά η ανάρτσή του: «22 ώρες με την οικογένεια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, γνωστή και ως χωριό. Έχουν περάσει 6 […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εκ βαθέων εξομολόγηση Γιαννέτου: Δεχόμουν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννέτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Εκ βαθέων εξομολόγηση Γιαννέτου: Δεχόμουν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο