Δήμητρα Ματσούκα: «Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες και αγενείς σκηνοθέτες»
13:08 - 15/07/2022
Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για δύσκολες συνεργασίες […]
The post Δήμητρα Ματσούκα: «Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες και αγενείς σκηνοθέτες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Ματσούκα: «Μου έχουν τύχει αγενείς σκηνοθέτες και…»
Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που της έχουν τύχει...
Διαβάστε το στο ZouglaΔήμητρα Ματσούκα: « Μου έχουν τύχει αγενείς σκηνοθέτες και…»
Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που της έχουν τύχει.
«Είναι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔήμητρα Ματσούκα: «Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες και αγενείς σκηνοθέτες»
Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για δύσκολες συνεργασίες που της έχουν τύχει, ενώ δήλωσε πως είναι ερωτευμένη.
Διαβάστε το στο thebest.grΔήμητρα Ματσούκα: «Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες»
Η Δήμητρα Ματσούκα, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που της έχουν τύχει στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔήμητρα Ματσούκα: Λάμπει από ευτυχία και δηλώνει ξανά ερωτευμένη
Στα καλύτερά της βρίσκεται η Δήμητρα Ματσούκα. Η σέξι ηθοποιός, που σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί πανικό, μίλησε στο Love It για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και έκανε ειδική μνεία στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος […]
Διαβάστε το στο dete.grΔήμητρα Ματσούκα: "Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες και αγενείς σκηνοθέτες"
"Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε μια σχέση και είμαι ερωτευμένη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr