Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής»

17:06 - 15/07/2022

Δύο φωτογραφίες δημοσίευσε η Μαριάνθη Κάσδαγλη στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, επισημαίνοντας ότι υπάρχει μια σημαντική ανάμεσά τους. «Σαν σήμερα […] The post Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Σαν σήμερα μου έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής

Μέσα από την συμμετοχή της στο περσινό Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Μετά τη έξοδο της από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η όμορφη μελαχρινή υποπλοίαρχος της Ακτοπλοΐας, είχε κάνει γνωστό πως ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε πέσει θύμα hackers με αποτέλεσμα να της αφαιρέσουν τα χρήματα που έλαβε ως αμοιβή από το παιχνίδι αλλά και ένα ποσό που είχε συγκεντρώσει μόνη της. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, επισημαίνοντας ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσά τους. «Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν τπολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής»

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό Survivor. Ωστόσο, η To άρθρο Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν τπολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο