Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τις μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει
14:12 - 14/01/2020
Η Νίνα Λοτσάρη βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Τρίτης στον ΣΚΑΪ με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην […]
The post Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τις μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Νίνα Λοτσάρη για τις μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει: Αφού το κάνει κι η φίλη μου που... (βίντεο)
«Δεν είμαι υπερβολική σε τίποτα. Μου αρέσουν οι ισορροπίες στη ζωή μου» εξήγησε η εντυπωσιακή σόουγουμαν
Διαβάστε το στο Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τις μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει (VIDEO)
Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Νίνα Λοτσάρη με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο ενω παραδέχθηκε πως έχει κάνει μικροεπεμβάσεις.
Πιο συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής σχολίασε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Νίνα Λοτσάρη σημείωσε πως “οφείλουμε να προσέχουμε οι γυναίκες, ειδικά μετά τα σαράντα”.
“Αισθάνομαι τόσο όμορφα που, σε αυτή την ηλικία, έχω κάνει όλα αυτά. Έχω κάνει οικογένεια, έχω κάνει καριέρα, έχω κάνει τα πάντα” πρόσθεσε, επίσης, η Νίνα Λοτσάρη.
“Θεωρώ πως η καριέρα μου δεν βασίστηκε πάνω στην εξωτερική εμφάνιση,
Διαβάστε το στο thestival.gr