Αποκαλύψεις Λιάγκα: «Η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Όλγα Τρέμη διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

14:51 - 14/01/2020

Ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη υπήρξε ερωτική αντίζηλος της Όλγας Τρέμη αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας και η επικοινωνιολόγος, που βρίσκεται The post Αποκαλύψεις Λιάγκα: «Η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Όλγα Τρέμη διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Γκαγκάκη και Όλγα Τρέμη διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα! (VIDEO)

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές και το πάνελ. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως «κάποια στιγμή η Κατερίνα η φίλη μου, ήταν τρόπον τινά, ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη, δηλαδή διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα» με την Κατερίνα Γκαγκάκη να σκύβει το κεφάλι χαμογελώντας. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι γύρισαν προς την Κατερίνα Γκαγκάκη, περιμένοντας να ακούσουν τις λεπτομέρειες. Εκείνη εξομολογήθηκε τα εξής; «Είναι γεγονός, οφείλω να το ομολογήσω, 15 χρόνια πριν. Πρέπει να πω ότι είναι ίσως η μόνη γυναίκα για την οποία έκλαψα πάρα πολύ όταν μου συνέβη αυτό, έπεσα πολύ στο πάτωμα και στεναχωρήθηκα. Σκέφτηκα ότι αυτή είναι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αποκάλυψη Λιάγκα: Κατερίνα Γκαγκάκη και Όλγα Τρέμη διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές και το πάνελ. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως «κάποια στιγμή η Κατερίνα η φίλη μου, ήταν τρόπον τινά, ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη, δηλαδή διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα» με

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας