Βίκυ Καγιά: Η αποκάλυψη για την κόρη της, Μπιάνκα! Video

17:21 - 14/01/2020

Η Βίκυ Καγιά εκτός από μια άψογη επαγγελματίας με μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας αποτελεί και μια full time μαμά! The post Βίκυ Καγιά: Η αποκάλυψη για την κόρη της, Μπιάνκα! Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Η αποκάλυψη για την κόρη της, Μπιάνκα! (VIDEO)

Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και αναφέρθηκε τόσο στο ριάλιτι που παρουσιάζει, όσο όμως και στα παιδιά της και ειδικά στην Μπιάνκα, η οποία έχει κλίση στο στυλ! «Με έχει δώσει στο σχολείο… Λέει η μαμά μου είναι η παρουσιάστρια του Shopping Star αλλά δεν φοράει τα κραγιόν και τα ρούχα που βλέπετε εκεί. Φοράει όλο πιτζάμες στο σπίτι. Η κόρη μου έχει φορέσει όλα τα ρούχα και τα σετάρει κιόλας. Μια φορά είχε πάρει και τον Κάρολο και του είχε βάλει ό,τι μπορείς να φανταστείς, ακόμη και κορώνα…» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.  

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σία Κοσιώνη: αποκάλυψε τι την γοήτευσε στον Κώστα Μπακογιάννη (video)

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και φυσικά μίλησε για τον σύζυγό της. «Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013» δήλωσε η Σία Κοσιώνη για τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά. «Πολλά πράγματα με κέρδισαν […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της