Η Σία Κοσιώνη δηλώνει ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη! (VIDEO)

18:06 - 14/01/2020

Στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, μίλησε για το γιο της και τον άνδρα της και το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία, ενώ δήλωσε πως ακόμα είναι ερωτευμένη με τον δήμαρχο Αθηναίων. «Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα,

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σία Κοσιώνη: «Για αυτό είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη» (video+photos)

Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε στο Νίκο Μουτσινά γιατί την «κράζει» ο Κώστας Μπακογιάννης

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φουλ ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη δήλωσε η Σία Κοσιώνη!

«Μέλι» έσταξε η Σία Κοσιώνη για τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά. Συγκεκριμένα τόνισε: «Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή. Με έκανε να νιώθω χαρούμενη,… Read more » The post Φουλ ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη δήλωσε η Σία Κοσιώνη! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σία Κοσιώνη: «Για αυτό είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη» (video+photos)

Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε στο Νίκο Μουτσινά γιατί την «κράζει» ο Κώστας Μπακογιάννης

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Σία Κοσιώνη δηλώνει ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη!

Στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, μίλησε για το γιο της και τον άνδρα της και το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία, ενώ δήλωσε πως ακόμα είναι ερωτευμένη με τον δήμαρχο Αθηναίων. «Φυσικά είμαι

Διαβάστε το στο madata.gr

Διαβάστε το στο astrology.gr

Σία Κοσιώνη: Για αυτό είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη [vid]

Σία Κοσιώνη: Για αυτό είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη [vid] Tue, 14/01/2020 - 20:12

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο