Φωτιά στην Πεντέλη: Συγκλονίζει ηλικιωμένος – «Πεθαμένος να είμαι δε φεύγω από το σπίτι»
08:34 - 20/07/2022
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που παρακολουθούμε από χθες το απόγευμα από το πύρινα μέτωπα που έχουν
To άρθρο Φωτιά στην Πεντέλη: Συγκλονίζει ηλικιωμένος – «Πεθαμένος να είμαι δε φεύγω από το σπίτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φωτιά στην Πεντέλη: Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας - «Με το ζόρι βγάλαμε την 8 μηνών έγκυο κόρη μου από το σπίτι»
Γυναίκα περιγράφει τη συγκλονιστική στιγμή που βγάζουν την 8 μηνών έγκυο κόρη της από το σπίτι - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Φωτιά στην Πεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι μου», λέει ηλικιωμένος πολίτης
Ο κος Περικλής είναι 86 ετών και με δάκρυα στα μάτια λέει πως ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή νύχτα.
Διαβάστε το στο Φωτιά στην Πεντέλη: Καθηλώνει 86χρονος – «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι»
Ασταμάτητη μοιάζει να είναι η φωτιά στην Πεντέλη προκαλώντας έντονη ανησυχία στους πάντες. Ένας 86χρονος άνδρας, μάλιστα, είχε εγκλωβιστεί για αρκετή […]
The post Φωτιά στην Πεντέλη: Καθηλώνει 86χρονος – «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦωτιά στην Πεντέλη: Συγκλονίζει ηλικιωμένος – "Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι" [βίντεο]
Συγκλονίζει ηλικιωμένος που αρνούνταν να φύγει από το σπίτι του. "Πεθαμένος να είμαι δεν φεύγω". Προσπαθούσαν να τον πείσουν οι αστυνομικοί.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜεγάλη φωτιά στην Πεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι μου», λέει ηλικιωμένος πολίτης
Αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν ηλικιωμένο να εγκαταλείψει το σπίτι του
Διαβάστε το στο news.grΒΙΝΤΕΟ - Συγκλονίζει ηλικιωμένος στην Πεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι μου»
ΒΙΝΤΕΟ - Συγκλονίζει ηλικιωμένος στην Πεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι μου»
20/07/2022
Οι κάτοικοι της Πεντέλης προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή και έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.
Στην Πεντέλη, ηλικιωμένος πολίτης αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι του παρά τις συστάσεις των αστυνομικών.
«Πεθαμένος να είμαι, δε φεύγω από το σπίτι» τόνισε στην κάμερα του Alpha.
Διαβάστε το στο filathlos.grΦωτιά στην Πεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι μου», λέει ηλικιωμένος πολίτης
Δραματικές είναι οι ώρες των κατοίκων στην Πεντέλη λόγω της φωτιάς που καίει από χθες το απόγευμα. Ο κος Περικλής είναι 86 ετών και με δάκρυα στα μάτια λέει πως ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή νύχτα. «Πήρε φωτιά και τούς φώναζα για λίγο νερό γιατί δεν είχα… Τίποτα… Πήρα το 100 και μού έλεγαν ότι θα ειδοποιήσουν […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΦωτιά στην Πεντέλη – Ηλικιωμένος πολίτης: «Πεθαμένος να είμαι, δε φεύγω από το σπίτι»
Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι στην Πεντέλη, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο κ. Περικλής είναι 86 ετών και με δάκρυα στα μάτια εξηγεί πως ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή νύχτα… «Πήρε φωτιά και τούς φώναζα για λίγο νερό γιατί δεν είχα… Τίποτα! Πήρα το 100 και μού έλεγαν ότι θα ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική. Εγώ πεθαμένος να είμαι δεν φεύγω. Δεν εγκατέλειψα το σπίτι», ανέφερε στον Alpha.
«Πήρε φωτιά και τούς φώναζα για λίγο νερό γιατί δεν είχα… Τίποτα… Πήρα το 100 και μού έλεγαν ότι θα ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική. Εγώ πεθαμένος να είμαι δεν φεύγω. Δεν εγκατέλειψα το σπίτι», ακούγεται να λέει στην κάμερα του καναλιού.
Μάλιστα, η δημοσιογράφος του Alpha σχολίασε: «Δεν μπορώ
Διαβάστε το στο grtimes.gr