Ευλογιά των πιθήκων: «Ήταν οι χειρότεροι πόνοι που έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου» – Συγκλονίζει 26χρονος που νόσησε
06:58 - 21/07/2022
«Εύχομαι να μη ζήσει κανείς αυτό που πέρασα» λέει ο 26χρονος Νεοϋορκέζος, Κάιλ Πλανκ, που ανέρρωσε από την ευλογιά των πιθήκων, διηγούμενος την περιπέτεια της υγείας του. Ο Κάιλ Πλανκ τονίζει πως ένιωσε «τους χειρότερους πόνους» στη ζωή του και εκφράζει τη λύπη του για την καθυστερημένη αντίδραση των υγειονομικών αρχών όταν τα πρώτα κρούσματα εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ. Ο διδακτορικός φοιτητής φαρμακολογίας έμαθε τον περασμένο Μάιο για την ασθένεια -η οποία είναι ενδημική σε περιοχές της Αφρικής- όταν ανακοινώθηκαν τα πρώτα κρούσματα στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, που αφορούσαν κυρίως ομοφυλόφιλους άνδρες. «Ανησυχούσα λίγο ότι θα μπορούσε να επηρεάσει κι εμάς εδώ, ειδικά καθώς είμαι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΗΠΑ: «Ήταν οι χειρότεροι πόνοι που έχω βιώσει», λέει 26χρονος που πέρασε ευλογιά των πιθήκων
«Έκανα ζεστά μπάνια 6-7 φορές την ημέρα, αυτό ήταν το μόνο που με ανακούφιζε, είχα εξαντληθεί», εξηγεί ο άνδρας που ανέρρωσε
Διαβάστε το στο Ευλογιά των πιθήκων: 26χρονος που κόλλησε αφηγείται – “Ηταν οι χειρότεροι πόνοι που έχω βιώσει ποτέ”
Εύχομαι να μη ζήσει κανείς αυτό που πέρασα”, λέει ένας 26χρονος Νεοϋορκέζος που ανέρρωσε από την ευλογιά των πιθήκων, ολοκληρώνοντας την αφήγηση της περιπέτειας της υγείας του στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP). Ο Κάιλ Πλανκ τονίζει πως ένιωσε “τους χειρότερους πόνους” στη ζωή του και εκφράζει τη λύπη του για την καθυστερημένη αντίδραση των υγειονομικών αρχών […]
The post Ευλογιά των πιθήκων: 26χρονος που κόλλησε αφηγείται – “Ηταν οι χειρότεροι πόνοι που έχω βιώσει ποτέ” appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΕυλογιά των πιθήκων: 26χρονος που κόλλησε αφηγείται - "Ηταν οι χειρότεροι πόνοι που έχω βιώσει ποτέ"
"Εύχομαι να μη ζήσει κανείς αυτό που πέρασα", λέει ένας 26χρονος Νεοϋορκέζος που ανέρρωσε από την ευλογιά των πιθήκων.
Διαβάστε το στο thetoc.gr