ΗΠΑ: Σε φυλάκιση 2,5 ετών καταδικάστηκε αστυνομικός που παρακολουθούσε τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζ. Φλόιντ

22:20 - 21/07/2022

Ένας Αμερικανός αστυνομικός καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση δυόμισι ετών επειδή έμεινε «απαθής» κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, η οποία συγκλόνισε τις ΗΠΑ και τον κόσμο τον Μάιο του 2020...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Φυλάκιση 2,5 ετών σε αστυνομικό που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Σε φυλάκιση δυόμισι ετών επειδή έμεινε «απαθής» κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, η οποία συγκλόνισε τις ΗΠΑ και τον κόσμο τον Μάιο του 2020 καταδικάστηκε ένας Αμερικανός αστυνομικός.  Ο Τόμας Λέιν, 39 ετών, κρίθηκε ένοχος τον Φεβρουάριο από ομοσπονδιακό δικαστήριο για «καταπάτηση των πολιτικών δικαιωμάτων» του 46χρονου Αφροαμερικανού, όπως και δύο άλλοι ... Περισσότερα To άρθρο ΗΠΑ: Φυλάκιση 2,5 ετών σε αστυνομικό που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΗΠΑ: Σε φυλάκιση 2,5 ετών καταδικάστηκε αστυνομικός που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Ο εν λόγω αστυνομικός έχει δηλώσει ένοχος στην υπόθεση που συντάραξε τις ΗΠΑ και άνοιξε ξανά την συζήτηση για τον ρατσισμό και τις φυλετικές διακρίσεις στην Αμερική.

Διαβάστε το στο in.gr

ΗΠΑ: Σε φυλάκιση 2,5 ετών καταδικάστηκε αστυνομικός που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Οι εισαγγελείς ζητούσαν να καταδικαστεί σε ποινή άνω των 5 ετών, όμως ο συνήγορός του ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό ότι προσπάθησε να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον Φλόιντ όταν έφτασε το ασθενοφόρο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε αστυνομικός που παρακολουθούσε παθητικά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Ένας Αμερικανός αστυνομικός καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση δυόμισι ετών επειδή έμεινε «απαθής» κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, η οποία συγκλόνισε τις ΗΠΑ και τον κόσμο τον Μάιο του 2020.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

ΗΠΑ: Σε φυλάκιση 2,5 ετών καταδικάστηκε αστυνομικός που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Ένας Αμερικανός αστυνομικός καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση δυόμισι ετών επειδή έμεινε «απαθής» κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, η οποία συγκλόνισε τις ΗΠΑ και τον κόσμο τον Μάιο του 2020. Ο Τόμας Λέιν, 39 ετών, κρίθηκε ένοχος τον Φεβρουάριο από ομοσπονδιακό δικαστήριο για «καταπάτηση των πολιτικών δικαιωμάτων» του 46χρονου Αφροαμερικανού, όπως και δύο άλλοι συνάδελφοί του της αστυνομίας της Μινεάπολις. Και οι τρεις κατηγορούνταν ότι δεν φρόντισαν να παρασχεθεί η αναγκαία βοήθεια στο θύμα, στον λαιμό του οποίου είχε γονατίσει ο συνάδελφος του, ο Ντέρεκ Σόβιν, επί σχεδόν εννέα λεπτά. Ο τελευταίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη άνω των 20 ετών για την υπόθεση αυτήν. Ο Τόμας Λέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΗΠΑ: Σε φυλάκιση 2,5 ετών καταδικάστηκε αστυνομικός που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Ένας Αμερικανός αστυνομικός καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση δυόμισι ετών επειδή έμεινε «απαθής» κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, η οποία συγκλόνισε τις ΗΠΑ και τον κόσμο τον Μάιο του 2020. Ο Τόμας Λέιν, 39 ετών, κρίθηκε ένοχος τον Φεβρουάριο από ομοσπονδιακό δικαστήριο για «καταπάτηση των πολιτικών δικαιωμάτων» του 46χρονου Αφροαμερικανού, όπως και δύο […] Το άρθρο ΗΠΑ: Σε φυλάκιση 2,5 ετών καταδικάστηκε αστυνομικός που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

ΗΠΑ: 2,5 φυλάκιση σε αστυνομικό που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Ένας Αμερικανός αστυνομικός καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση δυόμισι ετών επειδή έμεινε «απαθής» κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, η οποία συγκλόνισε τις ΗΠΑ και τον κόσμο τον Μάιο του 2020.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

ΗΠΑ: Σε φυλάκιση 2,5 ετών καταδικάστηκε αστυνομικός που παρακολουθούσε «παθητικά» τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Οι συγγενείς του Τζορτζ Φλόιντ εξέφρασαν την οργή τους για την ποινή.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο