Ραγίζει κόκκαλα: Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (ΕΙΚΟΝΑ)

10:45 - 18/10/2019

Σαν σήμερα πριν από 101 χρόνια, γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη, δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει. Σε μόλις 14 λέξεις, η Ντόρα Μπακογιάννη, συγκίνησε με την ανάρτησή της για τα γενέθλια του πατέρα της. «Σήμερα θα ήσουν 101!! Όμως, τόσο μπροστά από την εποχή σου!... The post Ραγίζει κόκκαλα: Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το συγκινητικό μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον πατέρα της

Διαβάστε το στο

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Πόσο μου λείπεις!

Σαν σήμερα πριν από 101 χρόνια, γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Σήμερα θα ήσουν 101. Πόσο μου λείπεις» - Συγκινεί το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη, με ένα τρυφερό μήνυμα μίλησε για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου 2017, σε ηλικία 98 ετών. The post «Σήμερα θα ήσουν 101. Πόσο μου λείπεις» - Συγκινεί το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Σήμερα θα ήσουν 101. Πόσο μου λείπεις». Το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Σαν σήμερα πριν από 101 χρόνια, γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη, μνημονεύει την ημέρα αυτή. H Ντόρα Μπακογιάννη, με μια φωτογραφία και ανάρτηση στο Instagram και στο Facebook για την ημέρα γενεθλίων του πατέρα της γράφει: «Σήμερα θα ήσουν 101!! Όμως, τόσο μπροστά από την εποχή σου! Πόσο μου λείπεις!», έγραψε […] The post «Σήμερα θα ήσουν 101. Πόσο μου λείπεις». Το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Πόσο μου λείπεις!

Σαν σήμερα πριν από 101 χρόνια, γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.H Ντόρα Μπακογιάννη, συγκίνησε με την ανάρτησή της για την ημέρα γενεθλίων του πατέρα της.«Σήμερα θα ήσουν 101!! Όμως, τόσο μπροστά από την εποχή σου! Πόσο μου λείπεις!», έγραψε η βουλευτής της ΝΔ, συνοδεύοντας τα λόγια της με μια φωτογραφία της ίδιας του και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. The post Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Πόσο μου λείπεις! appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ crashonline.gr

Στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς – Αναχωρεί τελικά από την Αυστραλία

Αδιανόητος ισχυρισμός Ροζάκη! Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα εκχωρεί την εθνική της κυριαρχία

Ξεκινάει η διανομή αντιικών φαρμάκων της Merck κατά του κορωνοϊού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Α. Γεωργιάδη – Σε ποια τιμή εξασφάλισε τα PCR

«Όχι» στο αίτημα της Αυστραλίας για αναβολή εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση Τζόκοβιτς

Ποιος δήμος εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ! Έκθετη η κυβέρνηση και το σύστημα αισχροκέρδειας που λυμαίνεται τη χώρα