Μαρίτα Αγγελοπούλου: Τι έλεγε για τον πατέρα της που τον σκότωσαν το 2011 – Είχαν «παραγγείλει» τη δολοφονία της

17:24 - 25/07/2022

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία του Αιγίου από την είδηση του θανάτου της 43χρονης Μαρίτας Αγγελοπούλου, συνδιοκτήτριας του γνωστού καταστήματος εστίασης «Ανώνυμο», στο Λόγγο Αιγιαλείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του pelop.gr η 43χρονη βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί στο σπίτι της στο Αίγιο από οικείους της, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για αιφνίδια […] Το άρθρο Μαρίτα Αγγελοπούλου: Τι έλεγε για τον πατέρα της που τον σκότωσαν το 2011 – Είχαν «παραγγείλει» τη δολοφονία της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Θλίψη για τον θάνατο της – «Είσαι στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου

Διαβάστε το στο

Νεκρή η Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σκότωσαν τον πατέρα της το 2011, είχαν παραγγείλει τη δολοφονία της

«Παγωμένη» είναι η κοινωνία του Αιγίου από τον ξαφνικό θάνατο της επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου η οποία εντοπίστηκε νεκρή σήμερα το πρωί στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα Αιγίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μαρίτα Αγγελοπούλου δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου. Η οικογένειά της ανησύχησε όταν η άτυχη γυναίκα δεν απαντούσε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νεκρή η Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σκότωσαν τον πατέρα της το 2011, είχαν παραγγείλει τη δολοφονία της.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]